Wednesday, May 18, 2011




Blog baru -----> trigyy [dot] com


Buat Lawak dalam Tandas Sorang-sorang








Assalamualaikum~ Masuk tandas dengan muka letih, badan lesu, mata sepet, hidung kempes, telinga mengembang, kaki menggeletar, bahu kendur. Walaupom badan bagai kacang lender, niat nak mandi mesti diteruskan pada malam yang sejuk lagi dingin.

Dengan tangan yang bertenagakan 10%, berus gigi dipegang, ubat gigi dipicit. Proses membersihkan gigi daripada kotoron flux dimulakan.


Tapi, cheq rasa pelik, kenapa rasa ubat gigi kali lain macam je. Dengan muka yang pelik, cheq lihat keadaan sekeliling.

Mati cheq, rupenyer cheq picit pencuci muka Garnier Men (Fahrin Ahmad as Duta),  patut la rasa lain macam je. huhuhu..

Cepat-cepat cover balik rasa yang tak sedap tadi dengan colgate. Style jugak lawak cheq dalam tandas nie.. hhuhuhu.




Luar dari Topic: Sila singgah Jiran baru TRIGYY ------> Kak MAS








Comments
25 Comments

25 kritikan:

mas saari said...

hehehehehe...dah jadi cam abg ben ke?

dia hari tu nak letak krim rambut terletak pencuci muka! ni pencuci muka jadi colgate pulak...

hahahahaha..nak gelak jugak sbb kelakar!

.izzatul.hazwani. said...

hahha .. syahdu ngat kat toilet tu smpai tak perasan ngn pe yg ngah dipegang :D

trigyy said...

@mas saari

hahhahhaha... lawak2x..

trigyy said...

@.izzatul.hazwani.

hhahahha. agak r. ngatkan dah betull hehehhe

sha said...

Kite pun pernah jugak macam tu. sbb ubat gigi, pncuci muka dan syampu, smua warna sama, biru.

Pernah pencuci muka letak dekat berus gigi, ubat gigi letak dekat muka, igtkan pencuci muka. syampu pun pernah letakkan kat muka. haha~

Lain kali kena beli barang warna beza sikit. hehe~

trigyy said...

@sha

hahhahha.. rmai jgk ea kena mcm tu. ngatkan edi sorg je wt keje pelik, rupenyer rmai jgk,.. hahha

Miss Dolce and Gabbana said...

haha..sedapkan rasa dia..hehe

trigyy said...

@Miss Dolce and Gabbana

sedap sgt2x.. hahha

aiman rashidd said...

sorry lama tak datang sini :D

baru start keje part time sekrang , have a nice day trigyy !

MissNadh said...

nasib tak letak shampoo ke,pencuci jamban ke..naya je ! hahaha

trigyy said...

@aiman rashidd

oh. aiman.. exam cmneh? oke? hehe

trigyy said...

@MissNadh

oh, takkan la pncuci jmban.. abis naya cmtu.. hahaha

aiman rashidd said...

HAHAHAHHA garnier buat gigi jadi apa ? HAHAHHAHA ehhh exam so far no comment lah :D

btw esok kuar result :/ doakan ye sama2 . HUAAA:D

trigyy said...

@aiman rashidd

jadi ntah pape.. huhu. ta besh lgsung..

oke2x.. good luck ..

trigyy said...

zxz

zacky ~786~ said...

hahah ..~ btol yer putih la gigi tu nanti.. :P

trigyy said...

@zacky ~786~

hahhhaha.. agak r..

solomolo said...

hahaha....

trigyy said...

@solomolo

=)

FizaFizz said...

haha..kelakar, penat sgt nampaknya tu..hehe

nairaariaa said...

ayyok..camne boleyh tersalah picit nie...huuu

trigyy said...

@FizaFizz

tula ... pnat sgt kot.. huhu

trigyy said...

@nairaariaa

entah la.. hehhe. pelik jgk den nie.. hehe

ain dzaya said...

guna garnier pun boley gak..
makin putih hape..bukan gigi jew..mulut2 skali...ngee~

trigyy said...

@ain dzaya

tula, mulut dh mcm putih sikit nie.. hahha

Related Posts with Thumbnails

:: Latest Post ::