Tuesday, May 17, 2011




Blog baru -----> trigyy [dot] com


When Hacked by Lone Ranger Security









Assalamualaikum~

Anda sudah terkena? jika belum, sila berhati-hati dalam dunia internet ni. Salah satu puncanya adalah password yang lemah.

Anda boleh create a strong password mengikut kriteria di SINI

Kalau anda ingin check kekuatan password, boleh cuba di SINI

Kalau inginkan penyelesaian masalah selepas dihack oleh Lone Ranger Security, boleh ke SINI







Comments
15 Comments

15 kritikan:

nida-razak said...

isu ni mmg hot skang kn...td bw pon ramai yg bgtau..kna hati2..huhu

trigyy said...

@nida-razak

sila create strong password.. huhu

uMi_atiQaH said...

semlm nmpak psl hacked ni bila nk msok blog ni..menakotkn..ish3..

mas saari said...

adui!! macam2 kan?
risaulah pulak...

trigyy said...

@uMi_atiQaH

yeah. mmg menakutkan.. huhu

trigyy said...

@mas saari

klu pssword strong ta prlu rsaw kak mas.. huhu

Akeyla Frr . said...

Allah , bro rilexx :D
Keyla suka blog bro mesti lah Keyla komen . Hihihihi

Akeyla Frr . said...

Btw, agak takut lah :[ Tu virus ke apa -.- Takpaham . hihi

trigyy said...

@Akeyla Frr .

itu bukan virus.. hacker ni hack blog kita supaya kita insaf. klau nk buat password. buat susah-susah sikit.

at last, dy bg balik password baru.. hehe

PinKy MoMMa said...

erksss nak kena tukar ni!
tgh pikior yg susah2 huhu..

mas saari said...

akak dah tukar password, kali ni memang strong! hehehehe..

trigyy said...

@PinKy MoMMa

hehhehhe... sila-sila.. fikir susah2..

trigyy said...

@mas saari

wah, good2x.. hehhe.. btw, thnx sbb jd jiran.. hehe

sha said...

tumpang tanya, macam mana nak tukar password tu ya?
kite newbie, kite tak tau. minta tunjuk ajar.

trigyy said...

@sha

sila sign Google acoount, sila ke atas kanan,. klik email tu. cari account setting. then, change password..

Related Posts with Thumbnails

:: Latest Post ::