Monday, August 1, 2011




Blog baru -----> trigyy [dot] com


Bergambar dengan Monalisa Original di Paris





Assalamualaikum~ dengan suka citanya dimaklumkan bahawa cheq dah berada di Malaysia. cheq sampai sini 25hb hari tu. sblom naek flight balik, cheq sempat berdating dengan Monalisa kat Paris.. hahhha.

Pada yang belom tahu, gambar original monalisa ada kat museum the lourve, Paris. ala, museum yang macam bentuk pyramid tuu... tengok ni.


pergh... besaq kot museum ni. penat cheq pusing. mcm-mcm ada kat dalam museum ni. and yang paling penting, cheq nak pergi jumpe retis, Monalisa.  hahhhahha. klikkkkkk...


aceeee, bajet senang kan jumper retis ni. tapiii, susah kemain ag. mcm nak jumpe Safee Sali. hahhha. wlaupom beliau hanya sekeping gambar. tak caye? tengok nie... klikkk...


penat jgk mencelah nk ambil gambar dengan retis punyer pasal.. wuhuuuuuu.... 

and.. sekarang dah kat ganu kitew... wink3x...


p/s: selamat berpuasa








Comments
18 Comments

18 kritikan:

Nyamuk Terbang said...

tjuk entry kemain
haha

Cik Asma BLuppy said...

wlcome back to ganu kiter!!
salam ramadhan=)

mas saari said...

perggghhhh...mmg glamerlah dia!
berebut2 orang nak bergambar...

selamat berpuasa edie!
mohon maaf kalau ada salah dan silap ye...

trigyy said...

@Nyamuk Terbang

hahhahha... knapa? ok je tjuk ngn entry.. hhe

trigyy said...

@Cik Asma BLuppy

ganu kitew... wink2.. slmat pose jgk yea...

trigyy said...

@mas saari

tu r psai.. glamer sgt dia tu.. hehhe. slmat pose jgk kak mas..

yad'z said...

haha.. apa ada pada gambar.. hekhekhek....

trigyy said...

@yad'z

ada gmbo la.. hahhaha

Rafidah Farhana said...

Monalisa lagi hebat dari Safee Sali. Gambar pun orang berebut, fuh !

*agak jeles tgk orang melencong eh melancong.

Hahaha.

Selamat berpuasaaa !

yunZ said...

gambo eddy yg besau pun

trigyy said...

@Rafidah Farhana

hehhehhe.. kan kan..

:selamat pose jgk...

trigyy said...

@yunZ

hahhaha.. besau dr monalisa ag kan.. hehe

muhammadfathimarzuki said...

aq mona lisa nak bergambar ngan aq. tp aq tolak bhai~
hahahaaa

trigyy said...

@muhammadfathimarzuki

pergh... style r klu cmtu.. hhehe

Cik Sue said...

perghhh...tuuuuu dia....berebut kalah nak bergambar dgn dato' siti...he3..

wahhh..mesti seronok kat kg kan edie..selamat berpuasa.. =D

trigyy said...

@Cik Sue

hehhehe.. kan kan

aah, happy sgt dpt pose kt umah satu bulan.. hhehe

Anonymous said...

sampai ke france bawak baju MAF.. haha

trigyy said...

@Anonymous

hahhaha.. biasa la tu.. martial art kita.. hehhe

Related Posts with Thumbnails

:: Latest Post ::