Saturday, February 5, 2011




Blog baru -----> trigyy [dot] com


Churp-Churp nak bagi duit kepada yang suke online.





bisnes online, blog money, cari makan, churp-churp, earn money churp, gambar, isu semasa, jana wang dengan blog, jana wang dengan churp, marketing, teknologi, Tips, wang online

Apa benda Churp-Churp nie? haa.. yang ni hambe nak crite ni. Churp-Churp ni ada la juga kene mngena dengan Nuffnang. Iklan-iklan Churp-Churp sama dengan Nuffnang. Tapi Iklan Nuffnang akan appear kat blog korang kalau trafic blog korang tggi. So, Churp-Churp disini sebagai tempat untuk anda iklankan iklan-iklan itu by your own. x perlu nak tunggu traffic tinggi. Banyak lagi wang yang masih sempat anda rebut.

bisnes online, blog money, cari makan, churp-churp, earn money churp, gambar, isu semasa, jana wang dengan blog, jana wang dengan churp, marketing, teknologi, Tips, wang online

Kamu boleh login Churp-churp dengan FACEBOOK jer.. 

Dia juga ada collabration dengan Twitter.

bisnes online, blog money, cari makan, churp-churp, earn money churp, gambar, isu semasa, jana wang dengan blog, jana wang dengan churp, marketing, teknologi, Tips, wang online



Beberapa sample TAWARAN Churp-Churp.

bisnes online, blog money, cari makan, churp-churp, earn money churp, gambar, isu semasa, jana wang dengan blog, jana wang dengan churp, marketing, teknologi, Tips, wang online



Sponsor By
bisnes online, blog money, cari makan, churp-churp, earn money churp, gambar, isu semasa, jana wang dengan blog, jana wang dengan churp, marketing, teknologi, Tips, wang online





Friday, February 4, 2011




Blog baru -----> trigyy [dot] com


Azan di Le Creusot, France





video

Azannya sama jer, tapi bila dapat tgk orang2 islam di France. sgt berbangga jadi orang islam.








Blog baru -----> trigyy [dot] com


Pisau 20cm tusuk bawah mata





GAMBAR X-ray menunjukkan sebilah 
pisau yang tertusuk di bawah mata Ren Hanzhi.
Seorang budak lelaki di BEIJING, China, Ren Hanzhi bernasib baik apabila beberapa doktor berjaya menarik keluar pisau yang tertusuk di bawah matanya dalam satu pembedahan.








Blog baru -----> trigyy [dot] com


Ular berkepala dua berharga RM195,037





ULAR albino berkepala dua milik Tom Beser
Seekor ular albino berkepala dua menjadi tumpuan dalam satu pertunjukan haiwan di Bazel, Switzerland 





Wednesday, February 2, 2011




Blog baru -----> trigyy [dot] com


Couple agak Pelik di dunia





DOMINIK SEJDA (kanan) dan Andrea Kajzarova dianggap pasangan paling pelik di dunia kerana kedua-duanya telah menukar jantina.


Sepasang kekasih di Republik Czech layak digelar pasangan paling pelik di dunia kerana mereka jatuh cinta selepas kedua-duanya menjalani pembedahan menukar jantina.





Sunday, January 30, 2011




Blog baru -----> trigyy [dot] com


Zebra di France ada Magic !








hye. cerita pasai zebra ni. mesti kita ingat psai teka-teki bodoh psal zebra. iaitu, belang zebra hitam ke putih? tapi bukan psal itu yang aku nak cerita. Dengar psal magic, orang mesti ingat black magic, silap mata dan sebagainya. Tapi bukan psal tu yang aku nak cerita.








Sebenarnya banyak sangat Zebra di France ni, kalau nak dicerita tentang seekor demi seekor memang x abis la. so nak dipendekkan cerita. Zebra magic di France ni berada di mana-mana sahaja jalan raya. Cuba bayangkan. Tapi bukan psal Zebra dalam gambar ni aku nak cerita.





Related Posts with Thumbnails