Saturday, February 5, 2011




Blog baru -----> trigyy [dot] com


Churp-Churp nak bagi duit kepada yang suke online.





bisnes online, blog money, cari makan, churp-churp, earn money churp, gambar, isu semasa, jana wang dengan blog, jana wang dengan churp, marketing, teknologi, Tips, wang online

Apa benda Churp-Churp nie? haa.. yang ni hambe nak crite ni. Churp-Churp ni ada la juga kene mngena dengan Nuffnang. Iklan-iklan Churp-Churp sama dengan Nuffnang. Tapi Iklan Nuffnang akan appear kat blog korang kalau trafic blog korang tggi. So, Churp-Churp disini sebagai tempat untuk anda iklankan iklan-iklan itu by your own. x perlu nak tunggu traffic tinggi. Banyak lagi wang yang masih sempat anda rebut.

bisnes online, blog money, cari makan, churp-churp, earn money churp, gambar, isu semasa, jana wang dengan blog, jana wang dengan churp, marketing, teknologi, Tips, wang online

Kamu boleh login Churp-churp dengan FACEBOOK jer.. 

Dia juga ada collabration dengan Twitter.

bisnes online, blog money, cari makan, churp-churp, earn money churp, gambar, isu semasa, jana wang dengan blog, jana wang dengan churp, marketing, teknologi, Tips, wang online



Beberapa sample TAWARAN Churp-Churp.

bisnes online, blog money, cari makan, churp-churp, earn money churp, gambar, isu semasa, jana wang dengan blog, jana wang dengan churp, marketing, teknologi, Tips, wang online



Sponsor By
bisnes online, blog money, cari makan, churp-churp, earn money churp, gambar, isu semasa, jana wang dengan blog, jana wang dengan churp, marketing, teknologi, Tips, wang online





Comments
5 Comments

5 kritikan:

h A n Y S said...

perghh~ ade yg sampai rm2000++??!!

btw, anda ditag,weeee~

http://contestshanysapek.blogspot.com/2011/02/contest-pantai-by-mrk.html

AISHA INANI said...

dia kira aper?
per klik jugak ehh?

eDie said...

hanys: msti org first2 join tuu..

aisha:erm, ada yang per klik, ada yang mcm affiliate..

bnyk yg kite leh iklan kna

Jumir said...

Kayo...kayo...

eDie said...

jumir: klu ada rzeki.. hehehe

Related Posts with Thumbnails