Sunday, July 10, 2011




Blog baru -----> trigyy [dot] com


Denaihati.Com Promosi Entry Bloggers









Assalamualaikum~ salam 1Dunia. cewah, permulaan pom dah macam Denaihati.com . kenapa tetiba cheq cerita pasal blog ni? sebenarnya, denaihati.com adalah blog yang femes, macam ariffshah.com, benashaari.com dan lain. 

kenapa aku cakap macam tu? korang leh tengok page ranking blog dia kat sini. jangan terkejut pulak yea. hihihi. dan yang bagusnya, dia suka tolong bloggers baru dan lama. so, sume bloggers akan sama-sama naik. nicee... 

macam mana dia tolong? salah satu caranya, dia ada buat khidmat retweet di twitter. macam mana tu? 

first, korang kena la ada akaun twitter. then, setiap kali korang pingentry korang di twitter, korang tambah @denaihati. emmmm, kalau nak lebih faham, baik korang baca entry dia pasal khidmat retweet ni. 

tapi kenapa twitter? amboi, dah nak tolong mujur.. hahhaha.. korang leh baca entry dia lagi pasal kuasa twitter pada masa sekarang. dalam entry ni jugak, korang leh tengok berapa puluh ribu orang yang follow twitter dia.

so, bagi aku. bende ni sangat menarik sebab follower di twitter denaihati sangat-sangat tinggi. kalau dia promot entry kita di twitter dia, paling kurang pom mesti ada yang baca entry kita ni kan kan.


p/s: " tempuhi kesusahan, nikmati kesenangan "









Comments
28 Comments

28 kritikan:

hawiz said...

wahhh...cm menarik jaa..nak3..

trigyy said...

@hawiz

sila2x.. sng je ...

yunZ said...

belog x segah mana..segan lah

trigyy said...

@yunZ

kenapa nak segan pulak.. huhu

Janatul Ashikin said...

wah..mcm best je...tp, cm segan je...

trigyy said...

@Janatul Ashikin

tp knpa sume nk segan nie.. huhu

Pendamba Mawar said...

segan beb

trigyy said...

@Pendamba Mawar

why segan? huhu

♥yaya budak suka embun♥ said...

xsegan. hehehe
apa salahnya try cara ni kan :D

aziza esa said...

wahh thnx 4 da info!! =)

trigyy said...

@♥yaya budak suka embun♥

betul tu.. good2x.. good luck

trigyy said...

@aziza esa

sama-sama. amalkan taw..

yad'z said...

haku tak de twit ... cam mano tuh.. heehehhee

trigyy said...

@yad'z

mesti ada cara lain nk promo ni. rsenya la..

mas saari said...

menarik ni...boleh cuba!

trigyy said...

@mas saari

sila2x cuba.. tak salah..

Wan Gerrard said...

terbaik gak ni..tweet2

trigyy said...

@Wan Gerrard

mmg sgt2 terbaik..

Dawa said...

selalu gak DH bantu aku dlm retweet dalam twitter DH :)

trigyy said...

@Dawa

dah berpengalaman la nie? nice la..

Rafidah Farhana said...

Tak pandai le pulok nak join bende gini.. Haha T_T

trigyy said...

@Rafidah Farhana

erkk? tak pndai? bkn prlu pndai pom. just ikot ape kena buat je.. hehhe

dayu_myself said...

aiyak...akau tiwtter pon aku tak ada...kena bikin ni..ngahaha

trigyy said...

@dayu_myself

yeah.. kena la bikin.. hehhhe

Azmie said...

menarik neh..

trigyy said...

@Azmie

mmg menarik.. sila2x..

JomStadi said...

ini x boleh klu x join ni..nak join skali gak..sambil2 cedok pengalaman blogger otai2 neh..hehe..

trigyy said...

@JomStadi

btol tu. so, pakat rmai2 guna khidmat tweet denaihati

Related Posts with Thumbnails

:: Latest Post ::