Tuesday, July 12, 2011




Blog baru -----> trigyy [dot] com


Download Semua Episode Drama TV3 JUVANA








Assalamualaikum~ cerita Juvana kat TV3 buat aku tak senang duduk. walaupom cerita dia tak makan bajet besar. tapi jalan cerita dia sangat-sangat besh.

bagi yang belum tahu drama ni. drama ni dilakonkan oleh Zahiril Adzim yang mengarang novel "Bogel Menuju Tuhan". Semua budak-budak Juvana dikumpulkan dalam satu sekolah dan cuba dipulihkan. Tetapi, masalahnya sekarang, pelatih-pelatih kat situ macam haram. sial cikgu-cikgu kat situ mengalahkan "nakal" budak.



korang download then tengok la sendiri setiap episode drama Juvana ni.

Episod 01 - http://adf.ly/1Kige
Episod 02 - http://adf.ly/1PMd7
Episod 03 - http://adf.ly/1Ty34
Episod 04 - http://adf.ly/1XHxS
Episod 05 - http://adf.ly/1bIhd
Episod 06 - http://adf.ly/1f5sn
Episod 07 - http://adf.ly/1iwN6
Episod 08 - http://adf.ly/1nRW4
Episod 09 - http://adf.ly/1sd6k
Episod 10 - http://adf.ly/1wGHH
Episod 11 - PART 1 | PART 2

Episode 12 - hotfile

Episode 13- hotfile @ Fileserve






kredit to : jiwang.net







Comments
22 Comments

22 kritikan:

awek retro said...

yeah..setuju..
Juvana; satu cerita yang tak berape nak bebankan kepala..

best kan..kan..hihi

Isteri Encek Bard said...

best cite rnie.. nak dowloan dlah

ELF gurl said...

cerita dia mmg best. ade pengajaran :)

wanbu said...

huhu... tengok online kat sini jerk
tak sempat nak donload

http://www.faztvnetwork.com/

trigyy said...

@awek retro

best sgt2.. sukew tgok.. huhhu

trigyy said...

@Isteri Encek Bard

sila2 download.. =]

trigyy said...

@ELF gurl

btol tu. pgajaran kes juvana

trigyy said...

@wanbu

oh, boleh tgok online ea? okeyh2. tQ

mas saari said...

akak pun peminat setia Juvana...mmg best cerita ni!

tapi mmg geram gila dgn cikgu2 diaorang tu...manusia bertopengkan syaitan rupanya!

trigyy said...

@mas saari

tu r psai kak. geram2 ...hohoho

Niesa said...

juvana best..xsaba nk tunggu ending crita tu..rasa mcm agak geram gak la tgk episod baru2 ni..

trigyy said...

@Niesa

tu r. geram sgt2 tgok citer nie.. huhu

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said...

tengok cite ni macam hotttt je sekarang.
nak download lah! hehehe (^^,)

trigyy said...

@♥GAdiSMeRaHJaMbU♥

sila download.. wiiink

puteraduyong said...

waa...ngam ngam...

Rafidah Farhana said...

Fanatiknya sampai nak download.. Tapi okay gak, boleh tumpang duakaki..

trigyy said...

@puteraduyong

hehhehe...

Dea said...

first time tgk semalam..bru sempat tgk.. huhu

trigyy said...

@Rafidah Farhana

tumpang 3 kaki pom takpa.. wink3

trigyy said...

@Dea

so, skrg dh boleh tgok sume dr awal.. hehhe

siti kektus said...

tenkiu~

dah berjaya download episod doplas. ;)

trigyy said...

@siti kektus

good2x... =]

Related Posts with Thumbnails

:: Latest Post ::