Friday, July 15, 2011




Blog baru -----> trigyy [dot] com


Kisah Benar: Isteri potong Suami punye [hahhahha]








Assalamualaikum~ ini kisah benar ok. jangan ingat cheq main-main. kisah ni berlaku kat California. dan cerita dia macam ni.

Pesalah : ISTERI
Mangsa: SUAMI
pesalah

Pesalah: abang, jemput makan.

Mangsa: baik sayang..emmmm... awat sedap sangat masakan ni syg?

Pesalah: biasa la... syg kot masak. makan la banyak lagi.

Mangsa: syg tak makan?

Pesalah: tak, sebab saya letak racun dalam makanan tu... hahhak3

Mangsa: haa? [mangsa terus pengsan. jalan cerita macam dalam movie]

Pesalah bawak suami dia ke katil dan ikat suami dia. tak lama selepas tu, suami dia terjaga dari pengsan.

Mangsa: apa sume ni syg? eh eh, awak nak buat ape tu?

Pesalah: saya nak sunatkan awak.. jeng jeng

Mangsa: itu bukan sunat... arghhhhhhhhhhhhhhhh. itu POTONG la bangang..... arrrrrgghhhhhh

Pesalah: padan muka hang. ak sudah gilew... hahhha...

selepas pesalah potong kemaluan suaminya, dia buang ke area sampah. kini pesalah ditahan di sebuah penjara dan suaminya terima rawatan di hospital. boleh sambung ag ke tu? hahahhahhak3

kisah benar di carlifornia. pesalah bernama Catherine Kieu Becker.



note: jangan makan kalau isteri tak makan sama-sama. hahhahha



sumber:huffpost







Comments
30 Comments

30 kritikan:

belogkiter said...

isteri nak diet lah

trigyy said...

@belogkiter

wah. cara diet baru ke tu? hahha

zety said...

haha.ayat last tak boleh blah.

"jgn makan kalau isteri tak makan sama2"

trigyy said...

@zety

hahhaha. btol la kan.. hak3

zyra toink toink said...

ya allah? hebat wanita zaman skarang ye =.= makin mengganas ;P

trigyy said...

@zyra toink toink

zyra jgn buat cmtu yea.. hahha =]

Farhana Jafri said...

hahahaha jangan mkan klau bini xnk mkan pastu wt muke scary.. terbaik la bini dy.. mesti kes laki ad pmpuan lain ni.. hahaha

jemput singgah ANASAURUS :)

trigyy said...

@Farhana Jafri

hahhaha.. buat muka scary? lawak2.x.

mas saari said...

kalau suami tak makan sama pulak camne? hehehehehe

muka isteri dia tu memang brutal pun!

Eyda Syahida said...

gile hape?? hakhakhak~

farra said...

uishh..sayangi suami anda..mane boley potong2 saja maa..iskk

trigyy said...

@mas saari

suami? takpa sbb bkn suami yg msak.. hehhe..

aah, brutal gilew.. haha

trigyy said...

@Eyda Syahida

mmg gilew la tu cmtu.. hahha

trigyy said...

@farra

wakkakakkaka... dia dah tak btol agknya... hahak3

teema chan said...

macam tak caye je ni kisah benar , haha , lawak benoo , geli pon ade . bhahahahahahaa

trigyy said...

@teema chan

baca la citer btol tu... kn dh bagi link.. hehe

Hassanah said...

gelak x henti2.haha

trigyy said...

@Hassanah

sila gelak ag.. hahhaha

PinKy MoMMa said...

dia tak nak baby lagi eh hahaha..
sebab tu dia kasi potong...ooopss ;p

trigyy said...

@PinKy MoMMa

hahhahak3... smpi cmtu skli ea klu tknak baby pom.. hhaha

sabella mohamad said...

haha
gila !

trigyy said...

@sabella mohamad

hahhhaa.. mmg gilew... ewwwww

yunZ said...

senang.xpayah jumpa tok mudim..nenek mudim da de..haha

trigyy said...

@yunZ

hahhaha.. tu r psai.. apa pom boleh jadi skrg..

C i k P i p i T e m b a m said...

HAHAHA ! dh potong asett , xleh laa nak buat projek . jeng jeng jengg :P

trigyy said...

@C i k P i p i T e m b a m

hahhahak3.. dah cerai pom..

- LIANA ASIF - said...

ish.ish.. mmg ganas la.. jgn main dgn girl zaman skng.. haha.. kat malaysia pun da pnah belaku.. si suami siap lari bw tuttt....

trigyy said...

@- LIANA ASIF -

haaaaa? seriously? pergh.. ada jgk kt msia ea... huhu

- LIANA ASIF - said...

yup.. tp da lm pon, thn 90-an, kes cemburu atau si suami nak kawen lg, x ingt la, bc dlm buku wawancara..

trigyy said...

@- LIANA ASIF -

oooo.. ngatkan baru2 ag.. hehhe

Related Posts with Thumbnails

:: Latest Post ::