Friday, May 28, 2010
Blog baru -----> trigyy [dot] com


.: bala internet marketing :.

Seorang kerani bank yang merupakan individu pertama disabitkan kesalahan menggunakan aplikasi lucah melalui Internet bagi tujuan komersial didenda RM30,000 atau enam bulan penjara jika gagal membayar denda itu oleh Mahkamah Sesyen.

Thursday, May 27, 2010
Blog baru -----> trigyy [dot] com


.: dipukul kerana jual anak :.
Seorang bapa di China mengadakan lelongan hamba zaman moden selepas dia merantai anak lelakinya di sebatang tiang lampu dan mengambil bidaan daripada beberapa orang yang tidak dikenali di Wuhan.

Wednesday, May 26, 2010
Blog baru -----> trigyy [dot] com


.: paku menusuk kepala kucing :.

Seekor kucing masih hidup walaupun kepalanya ditusuk dengan paku di bandar sioux, AS. Kucing yang tertusuk paku di kepalanya itu merayau-rayau semasa ia ditemui oleh anggota-anggota sebuah agensi kawalan haiwan selepas mereka mendapat maklumat mengenainya.

Tuesday, May 25, 2010
Blog baru -----> trigyy [dot] com


.: bidan potong jari baby :.

Seorang wanita yang baru menjadi ibu, Jasvir Kainth, 28, hampir histeria apabila dia melihat seorang bidan terpotong sebatang jari anak perempuannya yang baru lahir semasa tali pusat bayi berkenaan dipotong.
Blog baru -----> trigyy [dot] com


.: gaung bekas isteri dibuat alas kaki:.

Kevin Cotter yang sakit hati kerana ditinggalkan isteri sanggup melepaskan kemarahan dengan menjadikan gaun pengantin bekas isterinya menjadi pembalut ais, dipijak semasa melakukan senaman yoga dan dijadikan lapik kaki semasa dia mengecat rumah.

Monday, May 24, 2010
Blog baru -----> trigyy [dot] com


.: rawatan rafflesia bahaya :.

Ujian klinikal ke atas tikus menunjukkan bahawa perubatan tradisional yang menggunakan bunga rafflesia boleh menyebabkan kesan serius ke atas hati dan limpa, dakwa seorang pensyarah kanan Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM).

Sunday, May 23, 2010
Blog baru -----> trigyy [dot] com


.: kebahagian dalam perpisahan :.

kebahagian dalam perpisahan
shahir AF8

Tak perlu ucapkan sepatah kata
Kerna lantang terbaca dari muka
Kau dan daku sudah tiada
Keserasian di jiwa
Mungkin magisnya sudah hilang
Blog baru -----> trigyy [dot] com


.: bayi jatuh dari tingkat 3 :.

Seorang bayi berusia sembilan bulan, Adam Haikal Mohd. Rostam memanjat tingkap bilik tidurnya yang terbuka di tingkat tiga sebelum terjatuh ke dalam longkang di kuarters Kementerian Pelajaran, USJ 6/1.
Blog baru -----> trigyy [dot] com


.: nahas teruk , 158 maut :.

Sekurang-kurangnya 158 orang dikhuatiri terbunuh apabila sebuah pesawat Boeing 737-800 milik syarikat penerbangan tambang murah Air India Express terhempas dekat bandar raya Mangalore di negeri Karnataka.

Related Posts with Thumbnails

:: Latest Post ::