Friday, May 14, 2010
Blog baru -----> trigyy [dot] com


.: telekung bangun solat :.

Selepas memakai kain sarung, Azizah,61 (gambar) terkejut melihat telekung yang sebelum ini dalam keadaan berlipat, telah duduk seperti orang sedang bersolat.

Thursday, May 13, 2010
Blog baru -----> trigyy [dot] com


.: jual dara dalam TV :.

Sebuah program realiti di Los Vegas yang bakal diterbitkan tidak lama lagi akan menyaksikan gadis dan lelaki remaja melelongkan dara dan teruna mereka kepada pembida paling tinggi.
Blog baru -----> trigyy [dot] com


.: PLKN hasilkan bayi :.

Tangisan bayi pada awal pagi yang mengundang ketakutan di kalangan pelatih kem Program Latihan Khidmat Negara (PLKN) Ovai di sini, terjawab apabila menemui bayi lelaki yang baru dilahirkan rakan mereka di dalam tandas pusat berkenaan.

Tuesday, May 11, 2010
Blog baru -----> trigyy [dot] com


.: diperkosa tukang urut :.

Tukang urut itu merenung pemandu lori dengan penuh ghairah sebelum tiba-tiba menyelak kainnya dan merangkak ke atas tubuh pemandu lori itu.

Monday, May 10, 2010
Blog baru -----> trigyy [dot] com


.: gambar lucu :.

Blog baru -----> trigyy [dot] com


.: gaji bawa mati :.

Malang bagi seorang pengawal keselamatan sebuah kilang yang tidak sempat menikmati gaji pertamanya apabila dia dibunuh di sebuah rumah teres dua tingkat di Seksyen U12,Shah Alam.
Blog baru -----> trigyy [dot] com


.: tuduh ibu bawa sial :.

Ketika kebanyakan ibu ceria diraikan anak dan keluarga masing-masing sempena sambutan Hari Ibu hari ini, ada ibu yang merintih serta meratapi nasib malang mereka selepas dianiayai zuriat sendiri.

Sunday, May 9, 2010
Blog baru -----> trigyy [dot] com


.: Surat Seorang Ibu :.


kalau ada error occured, find thumbnail tajuk "surat seorang ibu"

sedikit kekeliruan mngenai tarikh hari ibu pada tahun ini..mse ak mtrik dlu2, ak ad tulis hari ibu kat blkg gmbar mak ak..."2nd sunday in mei", and hari bapa kat belakang gmbar ayah ak, "3rd sunday in jun". so, tahun ni, tarikh hari ibu jatuh pada 9 mei 2010. tapi x penting pom smua 2, hari ibu ni sptotnya pda tiap2 ari, x gitu?? [ayat nk slmat,tkot info silap..haha] . berbalik pada tajuk, video ni da lame kot ad, tp ak je yg baru tgk,..so, sempena hari ibu tahun 2010, ak bwat entry ni,,,silakan tonton video pndek diatas, klu video lambat loading, bace petikan dibawah [ aku tolong taip ape yang ditulis pada surat dalam video ni ]..

Related Posts with Thumbnails