Wednesday, August 3, 2011




Blog baru -----> trigyy [dot] com


10 Gambar Pembedahan Plastik yang GAGAL [bweekkkk]











geliiiiiii~



burok bebenor..... hahhak3


Maria Geronazzo is a Hungarian celebrity. makk aiiii~ cmtu sekali..


Rose McGowan[atas]. tak leh salah dia, sebab dia mengalami kemalangan 2007. btw, takda la terok sangat kan.. hehhe


Nikki Cox. please jangan senyum... hehhehe


FAILED!!!


Paris Hilton bersama bibirnya yang "SEKSI"... hehhe


Amanda Lepore dilahirkan sebagai seorang lelaki. tapi dia gatal2 nak ubah diri dia as perempuan... please la.. huhu



Christina Aguilera bersama ketiaknya. ini salah cukur or gagal dalam pembedaham plastik? hehehhehek3...


sumber: oddee





Comments
65 Comments

65 kritikan:

Wanie Affandi said...

pelik2 je...hahahaha...

Mila Ahmad said...

mcm ini pown ada ka?

Myung Dae said...

HAHA, memang kelakar. Yang paling takleh tahan yang last sekali tu. Ketiak dia lain macam je. HUHU

Siti Suhaila said...

hehehe.. buruk

trigyy said...

@Wanie Affandi

mmg pelik2x.. huhuhu

trigyy said...

@Mila Ahmad

ada la kot. tu ada gmbar.. hehhhe

trigyy said...

@Myung Dae

hak3x.. taw ta pe

trigyy said...

@Siti Suhaila

hehhhe.. mmg buruk gilew.. eeiiii

I do I need Iman said...

alamak geli laaaaaaaaaaa
sbek tak mmbtlkn pose ;p

trigyy said...

@I do I need Iman

hehhhe. ta btal pose ag kan..

- LIANA ASIF - said...

hantu moden... huhu
bukan makin cantik..
kat malaysia pn ada jg artis jd mcm 2..

Gee said...

oh..agak pelik di situ..hehehe

izfanora said...

yaksss !

kebykan nyer, dorg nak bibir seksi konon. pergh, nmpk mcm sush nk mkn ada lah..

Shaherah said...

hahha memang fail.. ingat makin cun..tak cun langsung.. geli2..

Nur Naimah Nashreen said...

nak makin cantek , jd makin buruk .

Anis Adila Aris said...

serius sangat pelik..haha

Cik Asma BLuppy said...

euw... geli plak tgk org buat plastic sugery ni.

trigyy said...

@- LIANA ASIF -

hehhe.. kt msia ad jgk ea?

trigyy said...

@Gee

bkn agk pelik. dh mmg pelik.. hehhe

trigyy said...

@izfanora

bibir "seksi" la sgt kan.. hehhe

trigyy said...

@Shaherah

failed2x... mmg ta cun.. huhu

trigyy said...

@Nur Naimah Nashreen

dats rite.. huhu

trigyy said...

@Anis Adila Aris

betoi2 pelik.. hahhha

trigyy said...

@Cik Asma BLuppy

hahhha.. mmg geliman... hahhak3

PinKy MoMMa said...

ngeriiii okeh :)
ciptaan Dia dah cantik..bile ubah jadi lagi peliks kot ;p

trigyy said...

@PinKy MoMMa

tu r psai kak.. diorang ni mmg ngade2 btoi

fiq. said...

wah, elok lagi kalau tak buat kan,,,
nature gituw

trigyy said...

@fiq.

taw takpa.. huhu

Hans said...

rose mcgowan cantik
aku minat dia lepas tgok the charmed

- LIANA ASIF - said...

@trigyy klau sebut nm2 artis 2 kat cni, tkut nnt kena saman lak.... hahaha

belogkiter said...

ohh no.. nak cantik tapi gagal

AliaJustea said...

yerrrkkkksss ! jijik lah.. HAHA

leyzajamil said...

nak kutuk kang, kurang pahala pose nanti..no komen jelah senang..hihi

p/s : selamat berpuasa edie.

mish ftin said...

huduh gilo..org ker hantu ni..

trigyy said...

@Hans

perghh... ada minat jgk ea..

trigyy said...

@- LIANA ASIF -

xdak r. rmai kot share bnde nie.. hhehe

trigyy said...

@belogkiter

memang gagal.. hahha

trigyy said...

@AliaJustea

mmg jijik.. huhu

trigyy said...

@leyzajamil

hehhe.. btoi gk.. btw, slmat pose jgk.

trigyy said...

@mish ftin

ntah la.. hahha .. pontianak kot..

Hassanah said...

ngeri =_="

trigyy said...

@Hassanah

ngeri ker... hehhe

mas saari said...

wajah yang asal lagi cantik... kenapalah nak ubah! huhuhuhuhu

trigyy said...

@mas saari

tu la psai.. ngade2 btoi diorang nie.. hhuhu

eila said...

nak lawa tapi tambah buruk ada la!

trigyy said...

@eila

hehhe.. tu la psal..

zanafahmi/PB said...

seksi yg menyiksakan diri sendiri, perasan lawa mereka ni...

bluedianthus said...

Kalau accident tu lain cerita la..tp kalau saja nak buat sebab nak cantik..memang tak bersyukur langsung la.. :) Fikir banyak kali sebelum nak lakukan sesuatu yang boleh memudaratkan diri sendiri. You are beautiful, just the way you are. :)

bluedianthus said...

Kalau accident tu lain cerita la..tp kalau saja nak buat sebab nak cantik..memang tak bersyukur langsung la.. :) Fikir banyak kali sebelum nak lakukan sesuatu yang boleh memudaratkan diri sendiri. You are beautiful, just the way you are. :)

kaizen said...

dah elok Allah tu jadikan setiap mahkluk tu gatal2 nk ubah buat ape.. kn dah buruk dr yg asal....

*jgn ade yg nk ubah jantina lg... boleh mati sbb geli taw....

latest entry ST : Nisbah Lelaki-Perempuan & Urban : Camera Paling CANGGIH

trigyy said...

@zanafahmi/PB

mmg prasan je lebih. hehhe

trigyy said...

@bluedianthus

pergh.. mendalam mksud tu.. hehhehe

cik fadh said...

sayang jer cecantik jd mcm tu ! hadoiii

trigyy said...

@cik fadh

hehhehe.. taw tak pa.. hehhe

yahaya said...

itulah akibat nak cantik sangat...tanggung akibatnya

trigyy said...

@yahaya

hehhehe... kan kan.. padan muka

luqman zakaria said...

pelik betul manusia nih,,,muke dah elok2..nak bedah bagai,,pastuh x nmpk macam orang dah lepas bedah!!iyoo..

Cik Sue said...

bwekkkkkk...nak muntah tengok..bajet lawa la tu padahal hampehhh...

trigyy said...

@luqman zakaria

aiyoo. mnusia2x... huhu

trigyy said...

@Cik Sue

hehhehe. marah nmpak cik sue.. hehe

AnNa FaRHaNa said...

geli dowh...

trigyy said...

@AnNa FaRHaNa

hihihik3.. gilew ea..

Anonymous said...

muka dh cntik pon nk wt pembedahan plastik..
http://petai.my/2010/05/seksanya-pembedahan-plastik/

Anonymous said...

lg buruk ade lar
http://petai.my/2010/05/seksanya-pembedahan-plastik/

trigyy said...

@Anonymous

mmg lagi bruk.. huhu

Related Posts with Thumbnails

:: Latest Post ::