Sunday, August 7, 2011




Blog baru -----> trigyy [dot] com


5 Status/Post di Facebook yang Kelakar






hey der, boleh pulak hang ni bagi kantoi yang awek hang ter"ngandung" anak hang. apa punyer bangang la bro nie.. kah kah kah... BTW, happy news year jugak buat korang. so, tak mo pregnant lagi ye. nanti mak marah.. hehhehe

hehhehe.. no komen..

der.. tu dah tak suprise laaa.. hang hengat kawan hang tu tak da FB? silap besaq la hang ni... hehhe



itu la, mak hantar g skolah sruh belajar tak nak. tengok! al-qaeeda pom ta taw apa. ish ish


makcik, cheq taw makcik ni baru dalam dunia FB ni, so cheq tak leh salahkan makcik jugak. FYI, nama anak makcik kat FB ni bukan sorang. hehhehhe...





Comments
30 Comments

30 kritikan:

muhamadsufian89 said...

haha. cam harem je. eh ni bukan chat la tapi post kat fb. hehe

vampire and his lady said...

apa ke bangang semua nya. haha.

nini said...

hahahahaahah.....gelak gelak di petang hari...=D

syafeeqa said...

hahaha. pun boleh mcm tuh kenn..

trigyy said...

@muhamadsufian89

haremm ker.. hehhehe

trigyy said...

@vampire and his lady

hik3... mmg mcm bangang kn..

trigyy said...

@nini

hihiih. gelak sblom b'buka..

trigyy said...

@syafeeqa

pape pom boleh..hihi

mas saari said...

hahahahaha...orang camni pun ada!

NURUL AINI NORAZMAN said...

hahah~yg 1st tu pling tak le bla,.=p

solomolo said...

hahaha...
sungguh sengal status2 ini...

yad'z said...

agak gigih lah kan kau mencari benda alah ni kan? dari mane kau dapat ni hah? ow lupe .. ko obersea.. ehhehehee

Nyamuk Terbang said...

cer cri yg melayu tgk ad x??
haha

trigyy said...

@mas saari

t'silap lgkah la tu.. hehhe

trigyy said...

@NURUL AINI NORAZMAN

kntoi bodo je kan.. hehhe

trigyy said...

@solomolo

kesengalan t'serlah.. hehhe

trigyy said...

@yad'z

sumbernya oddee.com. ke guane nk eja. dop ngat.. hehhe

trigyy said...

@Nyamuk Terbang

susoh nk cari sdirik.. ni yg jmpe kt wbsite mat saleh je.. hehhe

zaRain said...

yang bab kantoikan awek ngn mak yg tak reti bahse tu kelaka.hahhahah

Cik Asma BLuppy said...

hahaha... lawak betul.

trigyy said...

@zaRain

hehhehe. kan. mmg tak leh bla..

trigyy said...

@Cik Asma BLuppy

hehhehhe...

kblogger said...

yg versi Melayu tak de bos?

trigyy said...

@kblogger

tak ada laa.. huhuhu

Love hurt aeNnn said...

hahahha. gelak guling guling..

trigyy said...

@Love hurt aeNnn

sila gelak guling lama-lama.. hhehe

Pendamba Mawar said...

mental bace..hahaa

cik dot said...

haha. sengal tol. ;DD

trigyy said...

@Pendamba Mawar

kahkahkah... mu bole mental bce ni..

trigyy said...

@cik dot

hehhehhe.. mmg amat2 sengal

Related Posts with Thumbnails

:: Latest Post ::