Friday, August 12, 2011




Blog baru -----> trigyy [dot] com


Follower 1111 Start Blogging 1/1/11








Assalamualaikum~ satu perkara yang menarik berlaku dalam blog trigyy ni. mula-mula edi tengok follower edi dah 1111. comey betoi number ni, nak review la..




then, edi jenguk la blog tuan punyer tu. tetibe, edi dapat tahu yang dia ni start berblogging pada 1 Jan 2011. erkk, awat bnda ni tetibe je b'laku.




ada something ke dengan num tu cik puan? korang singgah la blog dia yea... Seindah Warna Pelangi



Qoute dari Blog Seindah Warna Pelangi

"sesungguhnya kesedihan itu dapat mengembalikan kenangan di masa lalu dan sesungguhnya kegelisahan itu dapat membenarkan kesalahan. maka dari itu, mengapa harus bersedih dan merasa gelisah? menerokai salah satu pengalaman si penghidup di muka bumi Allah =) "









Comments
14 Comments

14 kritikan:

AliaJustea said...

tahniah :)

[k]o{q}i[n] said...

rasanye, dia memang tunggu la no ni kuar..huhuuhu

AliaJustea said...

tahniah :)

trigyy said...

@AliaJustea

erkk. terima kasih...

trigyy said...

@[k]o{q}i[n]

oh yeker.. klu sume blog dia wt cmtu.. style jgk.. hahha

izfanora said...

wah, tahniahlah.. :)

trigyy said...

@AliaJustea

terima kasih lagi.. dua dh komen tu.. hehhe

trigyy said...

@izfanora

erkk.. trima kasih @izfa nora..

misZiSya said...

tahniah dan thanx :) kebetulan tu kot. hehe

trigyy said...

@misZiSya

hehhe... sama2x

mas saari said...

memang cantik nombornya! sungguh bertuah dia..

trigyy said...

@mas saari

hehhe.. ape naseb dia ngn num tu ea.. hehe

yad'z said...

kongeratsss.... wahhh nice quote lorhh... huhu... kebetulan yang sangat unik.. hukhukhuk...

trigyy said...

@yad'z

hg mmg suke qoute2 cmtu.. kankankan

Related Posts with Thumbnails

:: Latest Post ::