Tuesday, August 9, 2011




Blog baru -----> trigyy [dot] com


Berbuka dengan Blogger - 8 Ramadhan 1432H








Assalamualaikum~ semalam 8 ramadhan kan.so  nak citer yg cheq berbuka pose dgn blogger semalam. ni lah first time cheq jumpe member-member dari alam maya mukabuku ni.


semalam kami berbuka kat McD kuala terengganu. kalau org TRG taw la kot, McD yang dekat dengan Giant/Mydin tu. blogger yang ada hanya fyjai dgn eyda. tapi eyda bawak dua org kawan tuk temankan dia. ceh, malu la sangat.. keh keh keh.. tapi hafizhafizol ta dapat datang pulak, sebab keje... huhuhu..


kami gather awal jugak la, dalam 6.30 ptg cmtu. so kami lepak-lepak, kenal-kenal dlu. and paling penting. hamek gambo mse meja ksong.... kih kih kih. perkara wajib..


perkenalkan. dari kanan. fyjai, cheq, eyda, kawan eyda 1, and kawan eyda 2. hahhaha.


gambo meja ksong udah ado. sudah tiba waktu berbuka meja penoh... keje nak bergambo jeee. iye la, baru boleh update blog kan. # modal.






korang ni kalu dah tengok gambo bebanyok. memang dah tak nak bace cheq tulis kan. so, cheq just nak bagitaw la kan yang kami makan double GCB. "daging yang digrill, dihimpit dengan roti yg empuk, bersalad hijau" ... perghhh... hamek kau..



bila dah masuk waktu berbuka. kami lantak la GCB tu sampai kenyang. sambil-sambil tu, ngumpat blogger-blogger lain. hahhahhak3.. bukan ngumpat, belajo cara blogger lain berblog.. gittuuuu... dengan harapan boleh jadi bloggerhebad jugak... haaa... gittuuuuu...


bila dah semua perot terbonjol keluo. kami kena la bersurai sebab nak solat pulak. tapi, gambo still tak ckop, tak ckop.... hamek kao dua lagi.. the last two. " Mc Donald's....."











Comments
24 Comments

24 kritikan:

PinKy MoMMa said...

ye tau itu di lokasi mana hehe..sebab biasa lepak situ bile ari jmaat..feberet abg long ;)

bestnyer dpt gather..leh kenal kenal kan..tapi rasanya muka edie lagi nampak pemalu hukhukhuk..tak duk sebelah girls pun? ngeeee..

hafiz hafizol said...

:(

awek retro said...

alaaaa..bila nak bbuka kat kl plak..hahaha

trigyy said...

@PinKy MoMMa

hehehhe.. malu... edi ni mmg pemalu pom..

ooo. boleh la edi g McD jgk stiap jumaat. hehe

trigyy said...

@hafiz hafizol

kahkahkah

trigyy said...

@awek retro

emmm. nt sure ag.. hehhehe

AesyaZealous said...

xpenah makan gcb lagi..hukhuk

trigyy said...

@AesyaZealous

ololooo.. ciaanye,,, klu ada mse. kita p mkn ye.. hehhe

Eyda Syahida said...

caittt.. AKU MEMANG PEMALU tp kalo ngn mum ngn peja takdelaaa.. ahahaha

ekceli, aku xleh bwak kete sensorang mlm2.. sbb tu ak ajak kawan aku.. then name diorang tuuu mum wat2 lupe eh?? hahaha

pijoe sedih wehh.. hahaha

trigyy said...

@Eyda Syahida

hahhaha... ta taw ta taw

mas saari said...

bila nak gather ngan akak lak! belanja double GCB gak...heheheeee

trigyy said...

@mas saari

hehhehe.. sptotnya. akk yg blnja edi..

akk dh keje.. edi byom.. hehe

izfanora said...

wah.. cam best jer gather nie yer..

memula jumpa tue xsegan ker? starting borak per? hahaha..

Farierahasanz said...

waaaaaaaa , untung laa amek gamba byk2 .. hihii

Pendamba Mawar said...

sya seorang yang pemalu

- LIANA ASIF - said...

lapar la plak bile tgk pic mknan... hehe
sabar.sabar.. :-p

trigyy said...

@izfanora

tak segan. sbb dh sllu borak kt fb kn. jd mcm bese dh.. hehhe.. bnyk tnya psal diri masing2

trigyy said...

@Farierahasanz

hahhhaha. amek gmbr je pom...

trigyy said...

@Pendamba Mawar

malu la sgt mu ni.. hehhe

trigyy said...

@- LIANA ASIF -

keh2x...
sabar2x..
sproh dr iman taw..

Syamil Johan said...

ak baru perasan..edy dgn bag mmg xdapat dipisahkan....beg kain ..heheh

trigyy said...

@Syamil Johan

hihihi.. tw xpa..

mas saari said...

boleh je nak belanja...
turun lah ke Putrajaya!! heheheheee

trigyy said...

@mas saari

oh. putrajaya.. ntah bila la edi dpt trun ke situ.. hehe

Related Posts with Thumbnails

:: Latest Post ::