Sunday, August 14, 2011




Blog baru -----> trigyy [dot] com


[Gila] 5 Gambar Salah Guna Troly Supermarket





Pergi market, then beli daging + black paper + sos. so, dapat troli as adiah percuma. ini la jadinya... lallalala




wah, sangat lena anak awak tu tidur cik jah. saya rasa beras jati ada kat bawah anak cik jah tu. sebab beras jati kan lembut.. kan kan.




amboi Micheal Jordan, patot la hang ni hebat sangat dalam game ni. dari kecik lagi berlatih ea... lalallalla



ini balasan kepada manusia yang salah guna troli. pada hari tu, troli-troli sedunia telah bersidang untuk menentang manusia dan telah membuat rusuhan. tapi troli tak dapat serang kuala lumpur, sebab ada malek kL gangster. =p






Comments
32 Comments

32 kritikan:

Meow Aizawa said...

hahaha ni yer gile..hehe
bijak pon yer..hehe

Pendamba Mawar said...

kreatif bai

trigyy said...

@Meow Aizawa

hahhahha.. sgt2 bijak kan.. lallala

trigyy said...

@Pendamba Mawar

hihihihi.. kreatif sgt2 kn..

mama comel said...

hahaha. yg ketiga tu selalu tgk kat shopping cmplex. pling ramai buat cmni bini2 ah seng dengan ah kau..hehe..:)

eyna lollipop said...

trkomen kat fb lak..
nk komen sini sbnrnye..
hehe.. abaikn. :P

mas saari said...

adoi...tak menahanlah diaorg ni!

eila said...

kihkihkih..nk try buat ar yang BBQ tu!!!!

faRHa@miSS Vio said...

kreatif la.... yg budak kecik tu tdo comei jek...hehehhe

trigyy said...

@mama comel

hak3.. mmg ada org buat cmneh ea.. tak prnah tgok ag.. hehhe

trigyy said...

@eyna lollipop

oh, takpa la.. komen jgk kn.. hhehe

trigyy said...

@mas saari

sgt2 tak menahan.. hehhe

trigyy said...

@eila

kahkahkah. nk cilup troli market mne.. hehhe

trigyy said...

@faRHa@miSS Vio

hihihi.. lena la sgt bdk tu.. haha

cik pulau said...

sengal je...

trigyy said...

@cik pulau

tersangat la sengal.. hehhe

nurul diana said...

yg no 1 x bole blah , hahaha

trigyy said...

sgt kretif ngn tak leh bla kn.. hehe

solomolo said...

semua memang fail...
paling sakit hati yang pandai guna troly tp tidak berapa pandai nak letak kat tmpatnya...
haish !!!~

yad'z said...

hahahahaa... yang budak tido tu paling tak ley blah.. haha

trigyy said...

@solomolo

hehhehehe... jgn mrah sgt ye.. klu kt France laen, nk gn troly kne ltak 1 euro. then, klu nk blik 1 euro, kena ltak kt tmpat asal..

trigyy said...

@yad'z

hahaha.. boleh plk ltak ank kt situ kn..

Eyda Syahida said...

bbq kelas kang ak nak wat blkg giant. bleh pkai troli dye. xcukop daging leh pg beli. senang senang. agagagagaga~

zyra toink toink said...

ya allah -.- memang banyak penggunaan ye ^^

trigyy said...

@Eyda Syahida

hak3x.. nice jgk idea tu.. hhehhe

trigyy said...

@zyra toink toink

kan kan.. hehhe. kreatif jgk. tp ada yg ptot, ada yg x ptot. hehhe

ILA HonEyBuNNy said...

adehhh...

nak tergelak la tgk baby tu tertido lam troli..ehehheh

trigyy said...

@ILA HonEyBuNNy

hehhehhehhe... mcm2 diorang ni

- LIANA ASIF - said...

hahaha... mmg kreatif..

trigyy said...

@- LIANA ASIF -

hak3.. kreatif kan.. hehe

izfanora said...

hhahaha.. bijak2.. xyah sush2 beli tempat bakar..

trigyy said...

@izfanora

hahhaha... btol tu. tp jhat la wt cmtu kn.. hehhe

Related Posts with Thumbnails

:: Latest Post ::