Thursday, August 11, 2011




Blog baru -----> trigyy [dot] com


4 Cerita Menarik berkenaan Facebook [Unbelievable]








Gambar family yang dipaparkan di facebook dicuri dan dibuat iklan. [Czech Republic]. Grazie store in Prague's owner, Mario Bertuccio berkata, dia tak taw pulak gambar tu belongs to a real family... #bolehcayake (sumber)





Update status relationship di facebook pada waktu perkahwinan. sebelum kiss si isteri, si suami Dana Hanna, a Software Developer ambik telephone dan terus update status "Married".. #semangatgila (sumber)





budak 5 tahun diculik telah berjumpa dengan keluarga semula selepas berpisah selama 22 tahun. aku ulang. 22 tahun. sekarang dah beso budok tu... huhuhu.. gambo budok tu masa dia diculik dan gambo beso tu masa sekarang... #menarik (sumber)





pasangan yang mempunyai nama penuh yang sama telah berkahwin setelah mereka bertemu di laman sosial facebook.. yang ni lagi hebat, nama pom nak sama jugak.. #romantik (sumber)









Comments
22 Comments

22 kritikan:

Pendamba Mawar said...

suratan dan kebetulan..

trigyy said...

@Pendamba Mawar

perghh. smpi kesini mu b'madah.. hahhahaha

kotak bulat said...

menarik... :)
ada gak kebaikan fb ni ek..

solomolo said...

macam-macam ada !~

trigyy said...

@kotak bulat

tu r.. tp ada kburukan jgk taw.. hhehe

trigyy said...

@solomolo

hihihi.. mcm2 boleh b'laku kn.. hehe

izfanora said...

ada pro and cons la laman sosial nie..

klu guna tujuan baik, hsil baik lah. klu sebaliknya, buruklah hsilnya..

mas saari said...

memang menarik!

trigyy said...

@izfanora

betol tu.. tp rmai slah gunakn pros tu..

huhu

trigyy said...

@mas saari

hehhehhe=]

PinKy MoMMa said...

alam maya..kadang kadang tak tercapai akalmu..wahhh gitu ;p

- LIANA ASIF - said...

sebab fb la, yna da jmp kwn2 ms sek rendah dulu, siap wat group lg, hehe..
walaupun da 12 thun kta org t'psah, tp bila da b'kumpl balik, bicara kembali kenangan2 lama, kenangan 2 jadi hidup..
klau guna fb 2 untuk k'baikan kan bgus.. :-)

trigyy said...

@PinKy MoMMa

wah gittuuu... kan. kdang2 tak t'fkir boleh jd mcm2...

trigyy said...

@- LIANA ASIF -

sme la ngn edi... dr FB jgk jmpe sume kwn2 edi smula.. hehhe.. sonok kn

myravea said...

Menarik! :)

trigyy said...

@myravea

hhehhee.. tenqiu..

My MiRa said...

wahhhhhh menarik..huhuhuu

facebook ade baik dan buruk nya kan :)

trigyy said...

@My MiRa

aah... bnyak pros and cons.. =p

yad'z said...

huuuu..... tak sangka... tak sangka.... eh. part gambar tu agk scary ouh.. if gambar kite die amik buat iklan bukan2 . ishhh.. takott...

yad'z said...

jap.... ko ni ade usaha sama dengan si mark ke? sejak dua menjak ni asik update pasal fb jek.. ehhehee

trigyy said...

@yad'z

ko takot ke? klu ak, ok jer.. glamour sket.. hahhha

trigyy said...

@yad'z

eh, salah ker.. hehhehe

Related Posts with Thumbnails

:: Latest Post ::