Tuesday, April 26, 2011




Blog baru -----> trigyy [dot] com


Tersungkur dalam tandas








Sebelum ni dah terkantoi dalam tandas, baru-baru ni, tersungkur dalam tandas pulak. Memang lemah betul aku ni.. huhuhu.. Cerita ni berlaku masa perjalanan aku ke Venice, Italy and kali ni berlaku dalam tandas Bas Euroline. 

Bas Euroline ni agak murah berbanding train and sbgainya tapi ambil masa lama sikit la nak sampai, lebih kurang 13 jam. Mampoos! Dalam bas tu, aku duk sebelah awex Italy, tapi awek je pom bukan ada pape pom.. hahha.. Lupakan dia. Tak besh cerita pasal dia.. hahha

Ok. Bas ni ada stop kat Milano aka Milan sebab nak turunkan orang kat situ, then aku turun la jugak sebab nak makan angin kat luar and makan roti. Naik je atas bas, aku terus main PSP. Bas pom gerak la bagi meneruskan perjalanan ke Venice tu. Tapi, tetiba aku pulak jadi mabuk + loya + pening. macam-macam la.



Aku pergi la muntah dalam tandas tu. berapa kali ek?, lupa dah. Hampir 10 kali kot. Sampai perut dah kosong, still nak muntah lagi, muntah angin la aku masa tu.

Nak jadikan cerita berkaitan ngn tajuk diatas tu, ada satu kali ni aku nak pergi muntah dalam tandas tu, jalan punye la mabuk macam kungfu mabuk, masuk tandas pom mabuk-mabuk la kan.

Sebaik je masuk tandas tu, tetiba bas tu pergi BREKKK! tersungkur aku dalam tandas tu. Melekat muka ni kat dinding tandas tu. Dinding takpa lagi, kalau muka aku masuk dalam lubang jamban tu. tak ke naya namanya tu.. huhuhu...

huhuhuhu... ada lagi cerita pasai bas Euroline ni. Hampir buat aku jadi pelarian. Tapi masa tu, dari Florence, Italy ke Vienna, Austria.. Lain kali aku citer-citer k. Bye-Bye..








Comments
15 Comments

15 kritikan:

leeza said...

cik triggy mbok jln yek?he:D

c-tea said...

ni mesti kes main psp ni..kalau ct..membaca ke..meseh le..main psp ke dalam kereta atau bus, ke train ke..mesti mabuk..hahaha

trigyy said...

@leeza

skli tu jer... mse blik oke.. hihihi

trigyy said...

@c-tea

hahaha.. agk2 cmtu la kot..

♥sophie♥ said...

hee,,,ciannye.. naseb baik kene dinding kan tp saked tak ?? huhu (:

habsahharun said...

ouch!

trigyy said...

@♥sophie♥

agak r skitnya tu... huhu

trigyy said...

@habsahharun

ouch!

Nurul Syazana Noorhijas said...

dlm bas ade tandas ke ? plik je . haha . btw , da anta kat emel . dpt tak ? nyiahaha . XD

Kimi Yun said...

muahahahahahaha.....mesti lwk time tue kn?XD..

msti kes mbuk jln nie...

trigyy said...

@Kimi Yun

mabuk darat? tak jgk.. sbb sblum ni naik bas ok je kt MAS.

mas saari said...

hehehehe...ciannye dia!
hilang dah sikit kehenseman tu..

trigyy said...

@mas saari

ada effect ke kak mas? hihihi

mas saari said...

@trigyy
yelah, sampai melekat muka kat dinding tandas! adalah sikit effect kot? hehehehe

TrigYy said...

@mas saari

ouh. mybe ada sikit kot.. kena repair blik la nie.. hihi

Related Posts with Thumbnails