Friday, April 29, 2011




Blog baru -----> trigyy [dot] com


Keukenhof








Assalamualaikum~ Keukenhof. Sangat femes dikalangan manusia yang tahu ape itu keukenhof dan sangat tidak dikenali dikalangan manusia yang tidak tahu ape itu keukenhof. hahhaha.. non-sense.. eh-eh, jangan marah aku, saje je nak melawok ngn kome sume. Ceh, ko bajet lawak ke tu. Lupakan-lupakan.

Street straight to the point. Ayat seterusnya adalah dari wikipedia dalam bahasa melayu. dengar yea. eh, silap. baca yea petikan ini.

Keukenhof (Kebun Dapur) adalah sebuah taman bunga yang terletak di Lisse, Belanda, dan merupakan taman bunga terbesar di dunia. Menurut situs resmi Taman Keukenhof, terdapat tujuh juta kuntum bunga yang ditanam setahun sekali di taman tersebut.

Dengor tu, terbesar didunia. eh, silap lagi, bukan dengor, pape je la. So, dengan rezeki yang diberi kepada trigyy, trigyy singgah la kesana. singgah je yea, bukan bermalam kat situ. sempat la snap beberapa gambar dari kebun dapur tu a.k.a keukenhof. Kat facebook trigyy ada je gambar-gambar ni, tapi yang bukan friend trigyy tu leh tengok kat sini yea.. Layaaannn....














Comments
16 Comments

16 kritikan:

yad'z said...

lawa lah seyhhh... perghhh.. mesti best gile kan.. macam2 bunga ada.. uhuukk.. sadiss.. sobbss.. T_T

nida-razak said...

waa...mesti banyak bunga...besnye klo bergambar keliling bunga...hehe...

trigyy said...

@yad'z

ko ni mne satu. besh ke hepi ke sedih nie.. hhaha

uMi_atiQaH said...

cntek bunga2 kt situ..klau brpeluang,nk pergi jgk la..

trigyy said...

@nida-razak

takda gmbar dengan bunga sebab dah boring amek gmbr.. so amek gmbar orang lain je la.. hhaha

trigyy said...

@uMi_atiQaH

peluang ada je mane2x.. usaha, doa dan tggu yea..

Nieza said...

cantik...cantik..akak suka dah lama berangan nk kesana..insyaAllah ada rezeki nanti sampaila..:)

mas saari said...

cantiknya...i like!

jaa64 said...

perhhhh!!!
jeles gila seh!!
nak pegi jugakkkk!

zulhaidi said...

belanda??? kecik sket dari ngri phang...boleh lak tnam bunga...

trigyy said...

@Nieza

hihihi... insyaAllah klu ada rezeki, dpat la kesana..

trigyy said...

@mas saari

hhehehhhehe

trigyy said...

@jaa64

boleh, g ngn t'syang nnti yea.. hihi

trigyy said...

@zulhaidi

hahhaha.. satu taman je.. bkn sluruh blanda berbunga.. hihi

Rozita said...

cantiknya gambar..hantar sini boleh?

trigyy said...

@Rozita

hehhehe.. lupe buat balik sikit.. hehhe

Related Posts with Thumbnails