Friday, March 18, 2011




Blog baru -----> trigyy [dot] com


Ayah nak mak jadi cantik dengan xxx !!!





sifu tongga, apek saiful, nabil, nabil raja lawak, orang asli, lif

Korang ingat Filem Sifu dan Tongga ? ingat dua orang ni? Nabil raja lawak dan apek saiful. Kalau korang ingat babak diorang baru sampai bandar. Ingat ye, nak cerita ni.. Tapi ini BUKAN sambungan eps.5.

Ada 3 orang asli dari hutan datang ke bandar iaitu ayah, mak dan seorang anak. Hahahah.. Aku gelak dulu la. Mereka ni pergi sebuah shopping complex, konon SOGO la kan. Mak dia ni excited tengok SALE kat bawah tu. Tinggal la si ayah dan si anak ni depan lif. Dengan muka pelik, Si anak ni tanya ayah dia:

Si Anak: "Ape ni ayah?"
Si Ayah: "Ntah la, tak dapat kenal pasti pulak"

Then mereka tengak ada seorang makcik tua masuk lif tu. Meraka kelip-kelip mata jer. Dalam 2 minit, seorang awex cun keluar dari lif tu, ala-ala artis hollywood yang seksi macam Britney Spear, Paris Hilton.. Emmm.. hot macam nasya aziz or fasha sanda pom ada jugak la kot.. hihihi... Si Ayah terus bagitahu anak dia:



"Cepat suruh mak ngko masuk dalam ni"


Diorang nie boleh jadi juara raja lawak 2011 kalau masuk gelanggang raja lawak 2011... Hahahaha





Comments
5 Comments

5 kritikan:

inn aziz said...

ting tong....sy da follow..phm2 la yew....:)

belogkiter said...

dah banyak kali masuk lift ni... tak jadi awk cun gak

nur amalina bt athman said...

review blog anda
http://shqpewsqiq.blogspot.com/2011/03/ibu-samseng-jujur.html

Awan Biru said...

Hahaha....
Bagai rusa masuk kampung.
Orang dari hutan mana dia tahu.

trigyy said...

klkor2x..

Related Posts with Thumbnails

:: Latest Post ::