Friday, August 12, 2011




Blog baru -----> trigyy [dot] com


[kelakar] 5 Gambar Iklan SALE yang GAGAL









really a BIIIIGG SALEEEE... kahkahkah... Friday+Saturday = 1 day... really nice... hahhak3..




Seriously CHEAPER! discount yang sangat mengalakkan pembeli untuk membeli.. [sumber]




emmmm... salah potong ke tu bang? awat bila SALE jadi makin MAHAL tu... hehhehehhe... [sumber]




a BIGGGG LIAF when you put word "SALE" as "ELAS"... eh, pandai jugak korang. korang akan menarik perhatian orang ramai supaya tengok kereta korang tu.. bijok-bijok.. [sumber]




aku rasa better aku amek $10 per month. kalau dah 18 month baru $180. hahhahhaa... awat pakej 18 month tu lagi mahal ek.. apa motif diorang ni... kihkihkih... [sumber]








Comments
18 Comments

18 kritikan:

yui92 said...

kahkahkah...mesti jenis xtengok 2 kali ni..main rembat ajo

Muslimah Optimis said...

hurmmmm.... xpaham betul dengan manusia yang nak buat sales tu.. hihi

trigyy said...

@yui92

hahk3.. mybe bos dia sruh buat keje cpat2 kot.. hehe

trigyy said...

@Muslimah Optimis

hehhe.. diorang tgh poning tu..

PinKy MoMMa said...

nape tiba tiba akak rasa math akak lagi cemerlang hakhakhak.. ;p

trigyy said...

@PinKy MoMMa

hahha.. boleh than jgk lawak mama pinky kita ni.. hhehe

HAJAR AZMAN :| said...

Xleh bla yg diskaun 1 sen tu! P2 yang sale tp lg mahal! Hahahaha

trigyy said...

@HAJAR AZMAN :|

kan kan.. yg ni je lawak2 sikit.. hehhehe

mas saari said...

mesti yang buat iklan ni saja je nak aniaya company tu! heheheheee

trigyy said...

@mas saari

klu btol.. sian cmpny tu... hakhakhak

Ku Azhar said...

adeh! xlarat nk gelak aih!

saya_arief said...

yang first tu memang xleh blah.
haha.

trigyy said...

@Ku Azhar

kahkahkah... sila gelak ag...

trigyy said...

@saya_arief

dua hari = 1 day.. hehhe

Puteri Berangan said...

@yui92 haha tol2 rembat r tu an hhahaha

trigyy said...

@Puteri Berangan

rembat n sebat.. hehhe

izfanora said...

xreti baca dgn ngira nie.. bahaya sungguh amik pekerja gini..

trigyy said...

@izfanora

hehhehe... cuai2x....

Related Posts with Thumbnails

:: Latest Post ::