Sunday, September 11, 2011




Blog baru -----> trigyy [dot] com


Shopping after Raya





Assalamualaikum~ petang tadi aku keluar bershopping di bandaraya pesisir pantai, bandar kuala terengganu. aku keluar cari beberapa helai jeans.


mula-mula, aku ke Astaka Mall. puas aku godek-godek mall tu. tapi tak jumpa jeans yang menarik. then, aku buat keputusan untuk ke The Store Mall.


once aku masuk The Store Mall, aku jadi gila sekejap sebab banyak choice.. hahhaha.. aku godek-godek beberapa helai jeans. lastly, aku beli dua helai jeans jenama Oxen. erk, jenama apa tu? hahha.. lantak la.


masa nak pergi bayar seluar jeans tu, mata aku tertarik kat sehelai baju kemeja. aku tak fikir panjang. beli ajer. heehehe.

oxen, jean oxen, jean oxen, jeans, jean, chargers shirt, baju chargers, seluar, pant, kemeja


p/s: mesti ramai yang tak percaya yang kuala terengganu banyak MALL.. hihihihi





Comments
28 Comments

28 kritikan:

Pendamba Mawar said...

mydin mall..wahahaha..peh soping sakan

Eyda Syahida said...

hahah banyak gile kan mall kat tganu? fesyen seri intan mall dan sebagainya. hikhik

hamboiii.. sakan!

btw, bandaraya warisan pesisir air kan? :D

Mohd Khairi Khadzir said...

wktu shopping pling best adlh bile ade sale smpai 70% hahaha... trgganu kn mkin maju skrg, mst la mkin bnyk shopping mall hehe

syaheera a.k.a ciput said...

bangga jap jd ank terengganu..hehe

nini said...

memang tak caya pon kat trg banyak mall...haha

mas saari said...

amboiiii..lepas raya pun shopping lagi! ni mesti banyak dapat duit raya...heheheee

yad'z said...

serius? kat ganu pon ade astaka n the store... huhuhu.. ingat kat johor je ade.. geeggee..

Cik Asma BLuppy said...

mydin mall paling tersohor!
hahahaha;p

FaKArePa!n said...

Parkson pon mmg tgu masa je nak bukak.. Bus Stand pon boleh kira Mall x bro ??

eila said...

shopping sakan...

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

huhu. banyak gak ko shopping ek.. kayo ko.. hh.. banyk ny mall kt KT... bukan ada mydin n giant je ke :)

trigyy said...

@Pendamba Mawar dop g plop mydin.. hehhe

trigyy said...

@Eyda Syahida fesyen2 tak taw la ak.. hahha

trigyy said...

@Mohd Khairi Khadzir hahha.. bukan mall pom tu.. gedung bese je..

trigyy said...

@syaheera a.k.a ciput erk. org trg jgk ke? hehhehe

trigyy said...

@ninihahha.. srius bnyk.. dtang r.. hehhe

trigyy said...

@mas saari lpas raya bru ada duit. baru leh shopping.. hehhe

trigyy said...

@yad'z jhor ada jgk ea.. hehhehe

trigyy said...

@Cik Asma BLuppy hahha. tp xdop brang.. hehhe

trigyy said...

@FaKArePa!n aah, parkson da nk bkk tu. bas stand bole kot.. mall brg murah.. hehe

trigyy said...

@eilahehhehe...

trigyy said...

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine mne ada bnyk. bese2 jer.. erk, ada ag, tp tak femes.hehe

syaheera a.k.a ciput said...

ye lah,dh jd tmpat mainan kat s2..parkson tggu tua lah bru bke..hampeh

trigyy said...

@syaheera a.k.a ciput hahha.. ngatkan dah bukk parkson tu ritu. pdhal banner je.. hehhe

PinKy MoMMa said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhh banyak dpt duit raya ke edie hahaha..

sakan naa...bekalan di perak ke tu huhu..

trigyy said...

@PinKy MoMMa sumber dr duet raya.. hehhe.. aah, bekalan msuk utp ni. hehhe

- LIANA ASIF - said...

wah... shopping sakan nampak... guna duit raye ye... hehe

trigyy said...

@- LIANA ASIF - hehehe.. aah, duet raya..

Related Posts with Thumbnails