Tuesday, September 13, 2011




Blog baru -----> trigyy [dot] com


Sani Express Kuala Terengganu > Kajang







Assalamualaikum~ perjalanan aku pada malam ni adalah ke kajang dari bandar kuala terengganu bersama Bas Sani Express yang semestinya berwarna merah dan hitam.



Perjalanan yang bermula dari hentian bas MPKT kuala terengganu ini akan mengambil masa lebih kurang 8 jam dan akan mula bertolak pada pukul 10 malam.



tiket bas sani  express dari kuala terengganu ke kajang berharga RM43 (EURO 10). hahahaha





doakan perjalanan ini selamat sampai di kajang dan sila sambut aku disana. hihihi. Alya Esprézzo, sila tunggu saya di hentian bas kajang, kita makan bubur mcD.. hahahha


aku tak mahu perkara yang berlaku pada gambar dibawah akan berlaku lagi. huhu


kemalangan bas sani / express sani express accident





Comments
24 Comments

24 kritikan:

PinKy MoMMa said...

wahahaha pegi kajang jumpa saper tu ;p
amboi amboi amboi huhu..

Pendamba Mawar said...

merantau aje...hahaa

cik ija said...

seat first tue.xsuka bas sani walaupun dah bnyk kali naek sani.doa je semoga Allah lindungi kita dari kejadian yg xdiingini

yad'z said...

uih.. take care prenz.. ^^

eila said...

naik bas sani selesa kot driver dia pun peramah...!

FaKArePa!n said...

Sani ade jual dalam Euro ke bro ?? hihi..

Pound Sterling ada tak ??

Eyda Syahida said...

moge slmt smpai yup! :)

nini said...

saya pon suka naik sani express even selalu dengar bas ni excident...sebab suka dia nye seat n service...=P

mas saari said...

semoga edie selamat sampai!
buat apa pi kajang?? heheheheee

trigyy said...

@PinKy MoMMa hihihi. nk tgok game silat kt tyme square.

trigyy said...

@Pendamba Mawar biasa la. nk cari duet.. kahkahkah

trigyy said...

@cik ija trimas. dah smpi ni.. hihi

trigyy said...

@yad'z bereh prenz.. hihihi

trigyy said...

@eilabetol2x.. hihi

trigyy said...

@FaKArePa!n hahhaha.. pound xda. rupee ada..

trigyy said...

@Eyda Syahida bereh2.. da smpi pom.. hihi

trigyy said...

@nini aah, slesa.. hihi

trigyy said...

@mas saari alhamdulillah, slamat sampai.. hihi

- LIANA ASIF - said...

pg kajang? mkn sate kajang, jgn lupe org cini.... hehe

MaiRa QuEeN said...

wah bestnye pegi raye..

Cik Asma BLuppy said...

wow.. g jumpe ehem ehem la tu;p

trigyy said...

@- LIANA ASIF - ala, sate kjang da tak bes mne dah.. huhu

trigyy said...

@MaiRa QuEeN erk.. g umah akk la. lepak2 plk.. hihi

trigyy said...

@Cik Asma BLuppy hak3.. tu dah smstinya.. hihi

Related Posts with Thumbnails