Saturday, July 16, 2011




Blog baru -----> trigyy [dot] com


Review & Download Filem Sekali Lagi 2011 DVDRip MKV MediaFire








Assalamualaikum~ Filem Sekali Lagi lakonan Shaheizy Sam [Arman], Lisa Suriani [Shila], adik Mia Sara Nasuha [Emy]. Filem ini sangat best, sedih, kontroversi dan sebagainya. 

Sedih tengok Arman jadi tak betol sebab sedikit salah faham. paling sedih bila si Arman ta taw yang budak dia selalu bermain tu, anak kandung dia sendiri bersama shila ketika dia masih waras. sedih.. 

macam mana kesudahan cerita ni? adakah Arman dapat tahu yang Emy tu anak dia? tonton la sendiri.. huhuhuhu

download, download filem sekali lagi, download sekali lagi dvdrip, download sekali lagi mkv, free download filem sekali lagi, filem sekali lagi free download, review filem sekali lagi


Filem Sekali Lagi 2011 Trailer





Dowload



MediaFire [MKV] : Part1 | Part2

FileSonic [DVDRip]: Download

FileServe [DVDRip]: Download




Kredit to: jiwang





Comments
14 Comments

14 kritikan:

Rafidah Farhana said...

Macam nak tunggu keluar dekat astro je. Youtube boleh kot. Muahaha ! *budak ni memang pemalas kalau duk main dengan line internet semput.

艾米拉 said...

ahaaaaaaaaaaa,,..mmg besh!!!!!

Terbang Bersamaku said...

smua bleh download skrg nie..

teema chan said...

memang seddihh time tgok harituu tengah tengah sedh pon ketawa tebahak gak dorang ni sbb arman ni kelaka huhu

Irda Syahira™ said...

dah tgk story nie and sgt sedih!

btw, dtgla melawat blog sye yea. :)

http://nurirdasyahira.blogspot.com/

mas saari said...

akak lum tengok lagi cerita ni...huhuhu

SyUhAdA said...

nak try download lah..
thanks for the link..
nak letak link kat blog jgk leh?

trigyy said...

@Rafidah Farhana

hahhak3. takpa. lama-lama nnti, kluar jgk kt TV

trigyy said...

@艾米拉

kan3x... beshhhhhh

trigyy said...

@Terbang Bersamaku

hehhehe. apa pom tak boleh [salah] =]

trigyy said...

@teema chan

aah, tak leh terima sam jd cmtu.. hehhe

trigyy said...

@Irda Syahira™

sedih kan.. huhu

trigyy said...

@mas saari

nnti tgok ye kak. beshhh

trigyy said...

@SyUhAdA

boleh2x... sila2x

Related Posts with Thumbnails

:: Latest Post ::