Friday, May 20, 2011




Blog baru -----> trigyy [dot] com


Top and Hot Keywords








Assalamualaikum~ Hari ni saja, edie tengok banyak sangat keyword menarik muncul di google analytics edie.

Antaranya adalah:


foto panas agni, foto panas agni pratistha, gambar agni, lone ranger security, agni pratistha half naked, agni pratistha panas, agni pratistha separuh bogel, alat seks malaysia, gambar panas agni, gambar separuh bogel gambar agni pratistha, kedai barang lucah, hack lone ranger


Korang cari dengan keyword ni ea? Meh cheq bagi link kat korang.
















so, sape-sape nak traffik dari search engine, boleh la guna keyword diatas sementara masih panas.. hehhe.. Good Luck~







Comments
22 Comments

22 kritikan:

Harfiz@Bizstudent said...

sorry bro,,info ni bagus tapi tak kena dengan blog saya! btw Thanks

trigyy said...

@Harfiz@Bizstudent

oh, okeyh2x.. sorry

Anonymous said...

haha...terbaek...

trigyy said...

@Anonymous

hahhahha

mas saari said...

memang panas!
hot and spicy...hehehehee

trigyy said...

@mas saari

panas-panas.. klu esop still pnas, nk buat entry psal ni lagi la.. hahaha

aiman rashidd said...

hahahahhaha tajut je yang no 3 tu !! HAHAHHA :D

trigyy said...

@aiman rashidd

why takoot? hahahha

MissNadh said...

cis cis ciskek..memag naik la traffic ko..haha

trigyy said...

@MissNadh
hohohoho.. just amek sttmnt metro je. tp traffic dpat kesini.. hahha

phycrewz said...

aku org baik..xtgk benda2 gtu. haha

AMMAR YASIR said...

PANAS NI PANAS NI...HAHAHAHA

mushroom said...

kalau bab ehem camtu memang hot la

trigyy said...

@phycrewz

hahhahha.. bguih2x...

trigyy said...

@AMMAR YASIR

pannaassss

trigyy said...

@mushroom

hahhaha.. taw tak pa

taliff said...

Nice Info~~~huhuhuhu

trigyy said...

@taliff

hehehhe... nak mainkan pncari keyword ni sbnarnya

uMi_atiQaH said...

haha..mmg bgos la.gud2..(^^)

iniialahaku said...

femes dengan suara ke longkang??apekah??

trigyy said...

@uMi_atiQaH

hahhaha.. good ker?

trigyy said...

@iniialahaku

kaburi mata je tu.. hehhe

Related Posts with Thumbnails

:: Latest Post ::