Sunday, May 15, 2011




Blog baru -----> trigyy [dot] com


VIDEO: Kedai Alat Seks di Malaysia








See. Sekarang Malaysia dah tiru ala-ala RED light Street, Amsterdam yang jual barang-barang lucah. yang menjadi masalah sekarang, liputan berita pergi bagitahu nama tempat kedai peralatan seks / peralatan hubungan kelamin kat malaysia. tak ke bangang tu namanya.

Dalam rakaman, bukan main marah kedai tu, cakap tu cakap ni.

"Bukak kedai seperti ini akan meningkatkan kadar sosial di malaysia" .

Tapi apa kejadahnya kalau ko pergi bagitahu nama tempat tu? Tak ke makin ramai akan pergi tempat tu. Lain la kalau korang pergi bakar ke apa ke. huhuhuhu.

korang tengok sendiri la video tu ( after gambar yang ak snap semasa aku di Amsterdam ).





VIDEO:

cheq dah hitamkan nama tempat kedai seks tu..









Comments
12 Comments

12 kritikan:

shaffique said...

dekat sana open je eh sex shop dia?


My latest entry : Kecik-Kecik Dah Pandai Comolot

c-tea said...

media mesia ni kadang2 bangang sikit..bongok macam tak pernah belajar.

Cik Nathrah said...

ish3. tah hape2 lah dunia zaman skng ni

mas saari said...

camne boleh terlepas pulak buka kedai camni? ish3

cik najihah said...

mcm2 la..
btw singgah datang dari SB :)

trigyy said...

@shaffique

amsterdam.. spe yg tak kenal kan.. hhe

trigyy said...

@c-tea

hahhaha.. rilex2x

trigyy said...

@Cik Nathrah

tu la psl..ish2x..

trigyy said...

@mas saari

ntah la k.mas.. dunia skrg..huhuhu

trigyy said...

@cik najihah

tQ coz sudi dtang

Gee said...

aiyoo..mcam2 la skang nie...

trigyy said...

@Gee

aiyo yo yo

Related Posts with Thumbnails

:: Latest Post ::