Friday, May 20, 2011




Blog baru -----> trigyy [dot] com


Foto Panas Agni Pratistha (Pelakon Indon)








Assalamualaikum~ walaupom tajuk cheq ni panasss tapi salam still kena ada.

Agni Pratistha adalah seorang model dan pelakon indonesia dan kini gambar-gambar panas dia tersebar luas di internet. Cheq dapat tahu pom dari Harian Metro.

Dia adalah bekas Puteri Indonesia 2006 dan adik kepada pelakon Sigi Wimala. Sebenarnya gambar itu adalah foto lama dengan tujuh gaya yang ditampilkan Agni khusus buat majalah Elle beberapa tahun lalu.

Dua daripada tujuh gambar Agni menunjukkan aksi separuh bogel. U know? half naked tuu.. Meh sini, nak tunjuk kat korang gambar-gambar panas tu.































Dop la, cheq tak kan tunjuk gambar-gambar tu dan korang JANGAN cuba nak cari kat Google sebab hukum melihat aurat seseorang khususnya wanita adalah HARAM.

Ini akan dikategorikan kedalam ZINA mata. korang taw kan hukum zina? HARAM tuuuuu. korang taw kan effect buat perkara haram? BERDOSA tuuuuu.

Kalau banyak dosa? NERAKA tuuuu... huhuhuhu.. taaakot cheq. Jangan la ye kawan-kawan.

Rasulullah s.a.w bersabda, maksudnya : “Sesungguhnya tujuh petala langit dan bumi sama mengutuk orang yang selalu berzina dan bau kemaluan pelacur di dalam neraka dapat mengganggu ahli neraka kerana sangat busuknya”. (Riwayat al-Bazzar)









Comments
10 Comments

10 kritikan:

NIFA said...

hah,mati-mati igt nk ltk gmba.haha
bagos2.org kate blogger ni pendakwah. kalau ltk mnde tak elok..hmmm. hee :)

trigyy said...

@NIFA

hehhehe.. jangan.. bahaya letak gmbr2 mcm tu

mas saari said...

bagus3... macam tulah adik kak mas!

trigyy said...

@mas saari

hehehhe.. ttibe t'fikir post nie..

IdaNurFieyda said...

hahaha..terkejut cheq..igt edie berani mati nak ltk gmbr2 half naked kat blog..jangan..merbahaya!!

trigyy said...

@IdaNurFieyda

hahha.. takkan ltak mcm tu.. huhu

Awan Biru said...

Phewww... Nasib baik. Kalau tak, dapat lagi dosa. Tapikan, ada orang sanggup tayang satu body hanya semata-mata inginkan publisiti dan kepopularan. Mereka tidak fikir dosa dan pahala.

trigyy said...

@Awan Biru

mereka tu memang bengong.. huhuhu

ain dzaya said...

semangat nak tgok..tapi....
tetiba jadi baek sampai sini..=)

trigyy said...

@ain dzaya

takkan letak gmbar2 mcm tu.. huhu

Related Posts with Thumbnails

:: Latest Post ::