Saturday, February 26, 2011




Blog baru -----> trigyy [dot] com


Serba sedikit up-kan traffic blog






statistic aku bulan ni 2156 pelawat. aku pom baru jugak join GengBlogger ni, so aku xtaw bil. 2156 tu banyak ke sikit. mesti ad blogger lain yang mencecah puluh-puluh ribu dan mseti juga ada yang x sampai satu ribu. setakat ni aku just post new post aku kat GengBlogger dan

dan ape lagi ek? Twitter. Facebook ada x? kalau ada, post kn kat situ.

innit dalam nuffnang da join? login with email and password nuff jer. innit.

the-faceblog?  ntah, post blog aku x diupdate pom dalam tu.

syoknyerblogging? best juga kat situ, forum for blogger

Syoknyer Blogging
klik gambar

Churp-churp dah ada? dia just nak bantu jana wang sahaja. anak buah syarikat nuff. iklan-iklan dia sama dengan nuff tapi korang iklankan bukan auto macam nuff. still guna concept pay per click (unique click).

klik sini






Comments
11 Comments

11 kritikan:

Aku Skema said...

aku pon x sampai byk tu..haha

eDie said...

share je post ko tu kat mana2x~

mas.saari said...

saya pun ada join churp2..
tapi tak tahulah nak letak iklan tu tersusun kat sidebar macam edie buat tu..boleh tak tolong ajar??

eDie said...

mas:

sini caranya
http://trigyy.blogspot.com/2011/02/tips-untuk-iklankan-iklan-iklan-churp.html

mas.saari said...

edie;

TQVM...jasamu dikenang!

eDie said...

sama2x

faiz said...

innit mmg byk membantu..

Ayuni Ariffin said...

saya tak boleh join nuffnang pasal tinggal kat Brunei huhu anyway thanks! informative~ :)

TrigYy said...

wau, ada org brunei kt sni. xpa, klu ada kwn kt srwak yg x berblog. pnjam detail diorang tp your blog.

Ayuni Ariffin said...

Boleh ke macam tu? saya banyak saudara kat malaysia... nak try lah hehe terima kasih yee~

TrigYy said...

boleh. xda hal.. harap2 la.. hihi

Related Posts with Thumbnails

:: Latest Post ::