Thursday, September 22, 2011




Blog baru -----> trigyy [dot] com


Broadband Maxis atau Celcom





Assalamualaikum~ kad bank BSN yang tidak kesampaian untuk dilaksanakan kelmarin telah dilaksanakan semalam. entri tentang kad BSN.


sejurus kami keluar dari bank BSN, kami melangkah ke arah mcDonald untuk melepaskan nafsu keatas mcValue Lunch.


sebelum sampai di mcDonald, kami melepasi sebuah lagi bank disitu iaitu Public Bank. ada beberapa promoter broadband maxis disitu.


kami terus berjalan di hadapan mereka. tetapi, salah seorang dari mereka menegur kami.


promoter: haaa, cik dua boleh singgah sini kejap

aku: dah ada, dah ada          - dengan niat untuk melepaskan diri

promoter: alaaaaa

aku: dah ada, CELCOM!!

promoter: grrrrrr....


hehehehe. sorry kepada sesiapa yang pernah jadi promoter-promoter ni. tak ada niat nak sakitkan hati, tapi just nak bergurau..


p/s: tak pakai broadband pape pom...





Comments
14 Comments

14 kritikan:

Pendamba Mawar said...

bila edie guna bband?miahaha

FaKArePa!n said...

kecik hati promoter tu.. huhu

mas saari said...

akak prefer maxis...so far pakai dari tahun 2007 sampai sekarang masih ok je! heheheheee

♥NuR SyAFiQah♥ said...

haha good idea untuk lepaskan diri dari promoter..

Amoi MiyaSya said...

selalu gak kena mcam tu :D

trigyy said...

@Pendamba Mawar mne ada guna. kn ada tulis bawah tu.. hehe

trigyy said...

@FaKArePa!n hehe. dia pom gelak2 jgk time tu.. hehe

trigyy said...

@mas saari edi tak guna mne2 brdband pom.. hehhe

trigyy said...

@♥NuR SyAFiQah♥ hehhe.. mcm prnh buat jgk je..

trigyy said...

@Amoi MiyaSya kena? as promoter or org yg jln2? hehe

nurul diana said...

hahaha gune berok gak ke ? hahaha promoter tuu

Amoi MiyaSya said...

org yang jalan2 la ;)

trigyy said...

@nurul diana tak guna beruk band pom.. hehhe

trigyy said...

@Amoi MiyaSya oooo.. hehhehe..

Related Posts with Thumbnails