Friday, September 23, 2011




Blog baru -----> trigyy [dot] com


Pasar Malam Bangi Seksyen 7





Assalamualaikum~ semalam ke pasar malam di bangi seksyen 7. ada dua benda yang menarik untuk dikongsikan.



Pertama

- penjual menarik perhatian customer dengan sebuah pantun

malu bertanya sesat jalan,
malu belanja perut kelaparan,

mari beli mari beli




Kedua 


- perbualan antara ibu dan anak di gerai tudung


anak: ibu, nak beli tudung...
ibu: tak payah, ko tu pakai tudung 5 minit jer. lepas tu buang

aku: erkkk????





Comments
19 Comments

19 kritikan:

kaizen said...

semart dia tarik org beli + menggalakkn mbr2 kite blnjer sesame kite... hehehehe

tang tudung tu sendiri pikir....

Kathy Tuah said...

kat pasar malam mcm2 je ragam manusia yg kita jumpa ^^

mas saari said...

hehehee...macam2 cara orang nak tarik minat pelanggan utk membeli kan?


akak tak pernah ke pasar malam bangi walaupun dah lama dok area selangor ni...huhuhuhuuu

Edy Fee said...

penah pergi..mmg best.,..meriah n besar

Amoi MiyaSya said...

rasanya sume kedai tudung ramai anak ngn ibu :P aha , btw , i just love read your blog, so jangan marah kalau ada dalam bloglist saye ;)

nurul diana said...

erk , hahaha ! x bole blah part bdak nk bli tudung tu

FaKArePa!n said...

garang betol mak budak tu..

Eyda Syahida said...

kehkeh naseb aku jenis memang pakai tudung.. ;)

trigyy said...

@kaizen hehhe.. bab tdung tu, mmg xleh bla...

trigyy said...

@Kathy Tuah btol tu.. mmg mcm2 jenis

trigyy said...

@mas saari yg mcm2 cara tu la yg mnarik tu.. hehehe

trigyy said...

@Edy Fee tp mse ak g sne. ksong je.. hehe

trigyy said...

@Amoi MiyaSya eh, yeker.. oke2. thnx2x

trigyy said...

@nurul diana mmg tak leh bla.. huhu

trigyy said...

@FaKArePa!n hahhak3.. btol tu.. tp dia bkn nk amek jaga anak. dia..

trigyy said...

@Eyda Syahida taw pom.. hehehe

yad'z said...

hahahaha... nice2.. like dialog ni. hahahaha

trigyy said...

@yad'z hehhe.. mmg nice.. hehe

farahin said...

ahahahahaa~~ budak2 zaman sekarang mmg pantang nmpak bnde2 yg cntik msti nk beli tpi bile dh jemu,, buang cmtu je~~ haha~~ XD

Related Posts with Thumbnails