Monday, June 20, 2011




Blog baru -----> trigyy [dot] com


Seminggu Bersama Mereka








Assalamualaikum~ hari ni dah ahad, esop dah isnin. so, macam biasa, kalau dah masuk weekdays, memang payah la update blog ni. So, cheq pom tak taw nak biarkan blog ni seminggu dengan post apa.

Jadi, cheq just nak letak link blog kepunyaan blogger yang suka komen kat blog ni. cheq just refer to top commentor pada saat cheq buat entry ni. cheq tahu, rmai lagi yang komen kat blog ni, tapi faham-faham la ye widget tu b'fungsi cmneh.

Kak Mas - Seorang yang peramah. baik hati. sudah bersuami dan ada dua orang anak. tak rugi korang kenal-kenal dengan kak mas, sebab dia memang seorang yang peramah.

Siti Suriani - seorang student UiTM dungun dalam jurusan Akaun. asal dari bentong maybe. tak kenal sngat, tapi edi nak ucap terima kasih banyak-banyak sebab selalu bersama post-post edi. thank again.

Akeyla Frr. - header sangat simple tapi comey sebab ada patung bear.. hehhe. tema ala-ala coklat gitu. salah seorang peminat Jozan. =] "rumah kita ada anjing jeee" hehhhe

Aiman Rashid - salah seorang student PASUM. alaa, budak asasi kat UM tuu.. haa... dia la. kalau adek-adek prempuan nak tengok dia hensem ke tak, sila la rujuk kat blog beliau.. hahhaha.. peace =]

Ain Dzaya - juga salah seorang student UiTm, tapi kat sri iskandar. eh, dekat dengan UTP tu. tapi budak UiTM lagi besh, sebab bazar dekat dengan diorang. hoho. suke la dia.. hihihi =]

Awan Biru - follower baru 56 orang. kalau korang jenis suka tlong blogger baru, pergi la kenal-kenal dengan dia. dia suka sampaikan something. tak salah kalau kita belajar benda baru kan. thank awan. 

LeyzaJamil & IdaNurFieyda - kedua-dua blogger ni memang suka datang blog edi. edi tahu. so, korang jangan terasa yang edi tak prasan kehadiran korang kat blog ni ye. edi harap korang suke dengan poscard edi tu. tak seberapa, tapi itu je edi mampu. tggu something yg lain pulak di masa akan datang ye.

uMi Atiqah - juga salah seorang blogger yang suka datang blog edi. yang edi terharu, dia letak blog edi salah satu blog yang terbaik, setaraf dengan ben ashaari, yuyu and lain-lain.. hhuhu.. thank umi. good luck at PASUM.

lastly, mama pink kita. blog yang penuh dengan bunga and warna tema kat blog dia adalah pink. memang nice akk ni. salah seorang akak blogger yang baik hati dan peramah juga. yang penting, dia orang ganu jugak and dekat ngn rumah cheq.. hehhe. nice. =]

sorry kepada blogger yang rasa edi tak re-blogwalking kat blog korang sebab edi agak busy sekarang dengan projek and report. edi update blog pom, sebab taknak kasi bersarang. lepas ni, edi cuti dua bulan. so, edi banyak masa untuk baca entry-entry korang. dun worry k. sayang korang..

btw, wish me luck for my final presentation on 4/7/2011. and doakan kselamatan flight edi pada 24/7/2011. thank semua.

#okbai









Comments
22 Comments

22 kritikan:

::contengan hati::)) said...

gud luck untuk final presentation,

cuba yang terbaik dan Allah yang tentukan segalanya insyallah ;)

mas saari said...

huhuhu...terharunya!
orang pertama tu, thanks to edie jugak sebab selalu dtg blog akak, sokong akak dan bantu akak! budimu akan ku kenang..

anyway...good luck for your final presentation dan semoga selamat kembali ke Malaysia!

aisis said...

aku takde pon?hahhahaha.merajuk boleh?haha :p

umi atiqah said...

da jugak nma saya..?hehe..tenks..gud luck 4 final presentation..

yad'z said...

yeayyy.. dah nak balik! dah nak balik! yeayyy.. hahaha #tak masal.


all the best present nanti! at betul2 k.. =)

zyra toink toink said...

gud luck & take care okei ;)
ameeennnnnn

trigyy said...

@::contengan hati::))

insyaAllah.. amin2x..

trigyy said...

@mas saari

terima kasih kak mas.. hoho.. present dah mkin dekat nie.. huhu

trigyy said...

@aisis

hahhaha.. laki pom nak majuk jgk ker? hahha

trigyy said...

@umi atiqah

sama-sama and thnx for dat wish..

trigyy said...

@yad'z

hahhha. tu r psal.. okeyh2, tQ..

trigyy said...

@zyra toink toink

okeyh.. tQ dat pray.. huhu

Nour Akmal said...

alamak..rugi plk tak komen byk2...huhuhu

Isteri Encek Bard said...

gud luck yer...

Fyqa said...

ohh btw nk wish luck juga !


;)

SueZ said...

terpengaruh dengan kamu...dah follow #1031....good luck ya..tetiba rindu zaman belajar balik...

free2 mai r singgah .. kita org terengganu jugak...

http://suezdairy.blogspot.com/2011/06/setiap-kita-ada-dugaan.html

siti kektus said...

moge sukses!! hehe ;)

hm, sis pinky mmg baik, tak leh puji lebih2, nanti dia kembang pulak, hehehe ;)

trigyy said...

@Nour Akmal

hahhha. lain kali ada masa lagi.. kan2...

trigyy said...

@Isteri Encek Bard

tQ very much.. hoho

trigyy said...

@Fyqa

so, mne wishnya? hahha

trigyy said...

@SueZ

oh.yea?? beshkan zman bljar

trigyy said...

@siti kektus

trimas trimas.. hehhhe =]

Related Posts with Thumbnails