Saturday, June 18, 2011




Blog baru -----> trigyy [dot] com


Poster Kata-Kata memberi Semangat / Motivasi








Assalamualaikum~ based on pengalaman yang lepas, keyword kata-kata semangat salah satu keyword popular. so, hari ni cheq nak share poster kata-kata memberi semangat/motivasi/kauseling. semangat untuk exam ke, semangat untuk study ke, semua ada disini.

korang boleh cuba, cheq dah bongkarkan satu keyword ni.. hahhahha.

kata-kata semangat,poster kata-kata semangat,gambar kata-kata semangat,kata kata semangat,poster kata kata semangat,gambar kata kata semangat,kata semangat,poster kata semangat,gambar kata semangat,kata kata memberi semangat,poster kata kata memberi semangat,gambar kata kata memberi semangat,kata-kata semangat untuk exam,kata-kata semangat yang simple,kata kata semangat lawak,ayat memberi semangat,poster ayat memberi semangat,gambar ayat memberi semangat,kata semangat untuk exam,kata-kata semagat,kata - kata semangat,ayat semangat untuk exam,foto kata-kata semangat,kata - kata semangat untuk exam,kata kata semangat untuk exam,kata-kata memberi semangat,kata-kata menaik semangat
Winners
"Champions are made, not born"


kata-kata semangat,poster kata-kata semangat,gambar kata-kata semangat,kata kata semangat,poster kata kata semangat,gambar kata kata semangat,kata semangat,poster kata semangat,gambar kata semangat,kata kata memberi semangat,poster kata kata memberi semangat,gambar kata kata memberi semangat,kata-kata semangat untuk exam,kata-kata semangat yang simple,kata kata semangat lawak,ayat memberi semangat,poster ayat memberi semangat,gambar ayat memberi semangat,kata semangat untuk exam,kata-kata semagat,kata - kata semangat,ayat semangat untuk exam,foto kata-kata semangat,kata - kata semangat untuk exam,kata kata semangat untuk exam,kata-kata memberi semangat,kata-kata menaik semangat
VISION
"What you can achieve is limited only by how far you can see"


kata-kata semangat,poster kata-kata semangat,gambar kata-kata semangat,kata kata semangat,poster kata kata semangat,gambar kata kata semangat,kata semangat,poster kata semangat,gambar kata semangat,kata kata memberi semangat,poster kata kata memberi semangat,gambar kata kata memberi semangat,kata-kata semangat untuk exam,kata-kata semangat yang simple,kata kata semangat lawak,ayat memberi semangat,poster ayat memberi semangat,gambar ayat memberi semangat,kata semangat untuk exam,kata-kata semagat,kata - kata semangat,ayat semangat untuk exam,foto kata-kata semangat,kata - kata semangat untuk exam,kata kata semangat untuk exam,kata-kata memberi semangat,kata-kata menaik semangat
RISK
"The greater the adversity, the brighter the light of opportunity"


kata-kata semangat,poster kata-kata semangat,gambar kata-kata semangat,kata kata semangat,poster kata kata semangat,gambar kata kata semangat,kata semangat,poster kata semangat,gambar kata semangat,kata kata memberi semangat,poster kata kata memberi semangat,gambar kata kata memberi semangat,kata-kata semangat untuk exam,kata-kata semangat yang simple,kata kata semangat lawak,ayat memberi semangat,poster ayat memberi semangat,gambar ayat memberi semangat,kata semangat untuk exam,kata-kata semagat,kata - kata semangat,ayat semangat untuk exam,foto kata-kata semangat,kata - kata semangat untuk exam,kata kata semangat untuk exam,kata-kata memberi semangat,kata-kata menaik semangat
COURAGE
"you will never do anything in this world without courage. It is the greatest quality of the mind next to honor"


kata-kata semangat,poster kata-kata semangat,gambar kata-kata semangat,kata kata semangat,poster kata kata semangat,gambar kata kata semangat,kata semangat,poster kata semangat,gambar kata semangat,kata kata memberi semangat,poster kata kata memberi semangat,gambar kata kata memberi semangat,kata-kata semangat untuk exam,kata-kata semangat yang simple,kata kata semangat lawak,ayat memberi semangat,poster ayat memberi semangat,gambar ayat memberi semangat,kata semangat untuk exam,kata-kata semagat,kata - kata semangat,ayat semangat untuk exam,foto kata-kata semangat,kata - kata semangat untuk exam,kata kata semangat untuk exam,kata-kata memberi semangat,kata-kata menaik semangat
COURAGE
"Courage is fear holding on a minute longer"

kata-kata semangat,poster kata-kata semangat,gambar kata-kata semangat,kata kata semangat,poster kata kata semangat,gambar kata kata semangat,kata semangat,poster kata semangat,gambar kata semangat,kata kata memberi semangat,poster kata kata memberi semangat,gambar kata kata memberi semangat,kata-kata semangat untuk exam,kata-kata semangat yang simple,kata kata semangat lawak,ayat memberi semangat,poster ayat memberi semangat,gambar ayat memberi semangat,kata semangat untuk exam,kata-kata semagat,kata - kata semangat,ayat semangat untuk exam,foto kata-kata semangat,kata - kata semangat untuk exam,kata kata semangat untuk exam,kata-kata memberi semangat,kata-kata menaik semangat
PRESEVERENCE
"The only journey is the journey within"









Comments
14 Comments

14 kritikan:

nurul nadia nasir said...

"The only journey is the journey within" suka nehh :)

trigyy said...

@nurul nadia nasir

hehhehe... peace yor..

inn aziz said...

wah..suke2..=)

IdaNurFieyda said...

ermm..kata2 semangat..bru bersemangat sikit nak buat keje..

pauline said...

'courage is fear holding a minute longer'..

nice.. ^^

mas saari said...

wah...suka semua kata2 semangat ni!

feed akak dah ok kan? hehehee..
banner tu edie buat ke? comellah... nak copy boleh tak?

trigyy said...

@inn aziz

=)

trigyy said...

@IdaNurFieyda

yeker? edi tak rasa pape pom.. hahha

trigyy said...

@pauline

edi tak faham... hahha

trigyy said...

@mas saari

hehhehhe..

aah, dah ok. banner? aah. tp simple je. copy la.. =]

yad'z said...

tetibe jadik semangat lak masuk enry nieh.. hehe.. wahhh... word bout risk tu sangatt best woo.. ngee~~

trigyy said...

@yad'z

erk? ye ye je ko nie.. hahhaha

zyra toink toink said...

baguih baguih meh keyword tu 0_o

trigyy said...

@zyra toink toink

hahhaha.. amek2.. hhak3

Related Posts with Thumbnails