Friday, March 11, 2011




Blog baru -----> trigyy [dot] com


JELAJAH BLOG 2011 : AKU INI BLOGGER LELAKI !






segmen Abg Ben


Kenapa?


Sebab aku seorang lelaki. hahahha.. Tak ada lah, aku minat dalam HTML code dan nak try dalam bidang nie walaupom tak belajar sebab aku ni cost EE. Sambil-samil tu, aku suka kumpul money sendiri kan, nak try la dari berblogging ni. Kenal-kenal dengan ramai kawan baru. Eh, banyak kalau nak list, tapi aku rasa sama shaja target semua yang berblogging.


Blog Lelaki Lebih Kreatif?


Wau, susah soalan ni, tapi kebiasaan blog lelaki berunsurkan photography, blog design, SEO, PR, Bermain dengan Blog. Maksud bermain dengan blog ni, lelaki [kompem bukan aku] kreatif dalam berfikir untuk naikkan trafic, iklankan ads, dan macam-macam lah dalam berblogging nie.


Blog Wanita?


Uh, Kantoi pulak kan nanti. Tapi tak apa lah, disebabkan ini segmen, aku suka baca blog REDMummy lah..hahaha... Kompem!






Sponsor By





Comments
8 Comments

8 kritikan:

mas.saari said...

antara blog lelaki yg aku suka baca!
edie jgn lupa baca blog akak tau!
hehehehehe...

trigyy said...

bak kak mas. klu ada masa, edi singgah blog akk, tpi skrg tgh kerja.. huhu

nadiemsharmz said...

salam..jengok2 dr BA punye segmen...=)

solo molo said...

singgah dari segmen En Ben Ashaari...

apisv2 said...

salam,
menjelajah rakan2 blog;)

blog apisv2

Fuuyooh said...

salam kenal.. dtg dr blog abg ben.. nice entri.. hehe

ShA + ZaM = LoVe said...

hi..
sy dtg lepak2 dari blog Abg Ben..
http://heandsheloves.blogspot.com/
>NiSha<

srikandi cinta said...

blog awk mmg terbaik !!

Related Posts with Thumbnails

:: Latest Post ::