Tuesday, September 6, 2011




Blog baru -----> trigyy [dot] com


Filem 8 JAM 2011 | Shaheizy Sam & Yana Samsudin





free download filem 8 jam, poster 8 jam, poster filem 8 jam, download filem 8 jam, filem 8 jam Shaheizy Sam, Shaheizy Sam dalam filem 8 jam, Yana Samsudin dalam filem 8 jam, Yana Samsudin filem 8 jam, filem 8 jam Yana Samsudin, filem 8 jam mediafire, filem 8 jam 2011, sinopsis filem 8 jam, review filem 8 jam, sinopsis filem 8 jam 2011, download filem 8 jam mediafire, 8 jam, 8 jam 2011, 8jam, 8jam 2011, filem 8jam


Assalamualaikum~ semalam tengok filem Hantu Bonceng lakonan Zizan Razak (Zizan Raja Lawak) dengan Juliana Evans. sebelum filem tu mula, ada beberapa iklan filem baru yang akan ditayangkan, salah satunya adalah Filem 8Jam lakonan Shaheizy Sam & Yana Samsudin.



Filem 8Jam akan ditayangkan pada tahun ni, 2011 by MetrowealthPictures dan membariskan senarai pelakon yang sangat-sangat hebat. Mengikut perkiraan aku terhadap trailer filem 8 Jam, filem ni best. Sinopsis filem 8 Jam dalam official trailer menceritakan tentang Pertarungan Di Antara Nyawa dan Cinta.



YOUTube | Official Video Trailer Filem 8 JAM 2011 HD








Filem ini mendapat khidmat stunt director dari Thailand yang terlibat sama dalam projek lakonan Tony Jaa seperti Ong Bak dan Tom Yum Goong. Jom kita dengar sikit review dari salah seorang pelakon 8 Jam iaitu Yana Samsudin.







Comments
10 Comments

10 kritikan:

FaKArePa!n said...

bnyk nye filem bru nak kuar..hantu bonceng pon aku dop tgok lagi..hehe

mas saari said...

macam2 filem dah keluar!
tapi akak dah lama tak marathon tengok wayang ni...huhuhuuu

trigyy said...

@FaKArePa!n hehhe.. marathon r. mcm kak mas.. hehhe

trigyy said...

@mas saari hehhehe.. abiskan dlm satu hari.. hahha

yad'z said...

hantu bonceng.. hahhaa... sengal cite tu...

Cik Asma BLuppy said...

xaci da tgk hantu bonceng....
waawaa

- LIANA ASIF - said...

bnyaknye cite baru.. x sempat nak layan lg... kat tv pun tayang byk drama2 baru....

trigyy said...

@yad'zhahahha.. mmg sengal.. hehe

trigyy said...

@Cik Asma BLuppy hahhaha.. raya tak jadi plk.. hehhe

trigyy said...

@- LIANA ASIF - untuk cuti skolah kot.. hehhe

Related Posts with Thumbnails

:: Latest Post ::