Thursday, September 8, 2011




Blog baru -----> trigyy [dot] com


Croatian Girl cakap GERMAN selepas sedar dari KOMA





croatia, german, girl, girls, girl in hospital, wanita masuk wad, wanita sakit, perempuan sakit, sakit perempuan, sakit puan, cerita pelik


Assalamualaikum~ Croatian girl, Sandra Ralic, 13 bercakap bahasa German dengan lancar selepas sedar dari KOMA. dia mengalami Koma selama 24 jam. [sumber]



Dia dikatakan tidak dapat bercakap bahasa Croatia lagi.. huuhuu.. aku teringin nak cakap english selepas bangun dari tidur.. wakakka..



kan besh kalau bangun tidur dapat cakap english dengan lancar. tapi bahasa melayu still boleh cakap. baru senang nak apply kerja nanti.. heeee



Berbalik kepada kes tadi, sungguh besar kuasa Allah. Tuhan dapat lakukan apa sahaja yang dikhendakinya. kita sebagai hambaNya, hanya perlu berusaha dan berdoa agar dikurniakan apa yang kita hajatkan. InsyaAllah Tuhan akan memakbulkan doa kita.





Comments
18 Comments

18 kritikan:

Nyamuk Terbang said...

terasuk dgn hntu german la nie

trigyy said...

@Nyamuk Terbang hahhaha.. ye la tu kot.. hehhe

Cik Asma BLuppy said...

fine...... entri pendek. haha

nur fatihin said...

kagum! >.<

trigyy said...

@Cik Asma BLuppy asma saloh komen nie.. hehhhe

trigyy said...

@nur fatihin kagum jugak.. hehhe

eila said...

biar benar pak....

trigyy said...

@eila ntah la. brita ckp cmtu.. hehhe

izfanora said...

betul lah.. aku pun nk juga koma, sedar master english + mandarin.. terbaik !

- LIANA ASIF - said...

nasib bek bukan bhs tamil...huhu
nak blaja bhsa arab dgn korea... hehe

trigyy said...

@izfanora wah. mandarin ada jgk tu.. hhehe

trigyy said...

@- LIANA ASIF - waaaa, arab da btol dh tu.. tp ada korea plk.. hehhe

FaKArePa!n said...

dia masuk klas german kot masa kecik2 dulu.. tu y lpas koma dia refresh blik tu..

najihah sahami said...

hahaa...kan best kalau bangun tidur dah ada kat korea. jeng jeng jeng.

trigyy said...

@FaKArePa!n rsenya begitu la kot.. hehe

trigyy said...

@najihah sahami hahhha.. korea ea.. hhe

mas saari said...

sangat ajaib kan?
kalau akak bangun je tidur nak pandai hafal al-quran satu juzuk.. baru best kan?

trigyy said...

@mas saari betul jgk tu.. hehhhe

Related Posts with Thumbnails

:: Latest Post ::