Thursday, May 5, 2011




Blog baru -----> trigyy [dot] com


Info : Sebab kemaluan anak lelaki 5 tahun selalu tegang?








Assalamualaikum~ Entri ini BUKAN bermaksud lucah. Ubah pemikiran anda semua. Sila terima sebagai info yang berguna pada masa hadapan. 

Jika kemaluan anak lelaki anda yang berusia linkungan 3-5 tahun sentiasa tegang, jangan jadikan itu masalah yang besar. Jangan risau, itu cuma adalah ereksi spontan yang boleh terjadi kepada semua lelaki, baik muda atau tua.

Ereksi spontan juga boleh berlaku kepada baby yang still dalam rahim ibu mereka. Salah satu cara doctor menentukan kanduangan baby lelaki dalam rahim ibu adalah apabila baby lelaki mengalami ereksi spontan sebegini.

So, ereksi spontan kepada anak-anak anda bukan suatu penyakit tetapi hanyalah perkara biasa. Lama-kelamaan ia akan menjadi perkara biasa kepada anak-anak anda.

Jangan pandang info ini adalah suatu perkara yang lucah kerana perkara ini mampu terjadi kepada anak-anak anda suatu masa nanti. As new knowledge, anda sudah tahu apakah sebabnya.

p/s: ini adalah karangan sendiri tapi ayat skema sikit sebab info untuk golongan UMUM.. hehhe








Comments
22 Comments

22 kritikan:

Zulfikar Hazri said...

Owhhh... patutla aku selalu ereksi spontan..maknanya aku jantan normal la ye? :)

trigyy said...

@Zulfikar Hazri

hg da besaq, mmg dah tak kesah.. ahhaha.. budak2 tuu..

Nini Zulkifli said...

patutla skema semacam je entri. =.=

Umie a'iesya said...

good info! thanks, nnt Wafiy dah 3-5 tahun kena dok check jugak nih..heheh

Majz said...

@Zulfikar Hazri: (-.-)"

✿....rossa alina....✿ said...

ooo baru tau la..sebab xpernah jadi lelaki..kekekeke.. ;p

mOon jOhari said...

Salam ziarah...
cheQ kakak sulOng...adik2 sume lelaki...benda biasa je ni... :p

CahayaCintaIlahi said...

owh ereksi spontan...
tq utk info ;0

trigyy said...

@Nini Zulkifli

hahhaha.. skema kan..

trigyy said...

@✿....rossa alina....✿

hahhaha.. jgn ada niat nk tuka jntina sudah.. hahha

trigyy said...

@mOon jOhari

hehhehe.. oh da taw ea.. oke2x

trigyy said...

@CahayaCintaIlahi

hahhahha..

Riffzam said...

owh!macam tu eh! :)

trigyy said...

@Riffzam

mcm tu la kot.. hehhe

Azri Fathurrahman said...

ooo ~ oke .. =.='

trigyy said...

@Azri Fathurrahman

hehehehe... okeyh~

IdaNurFieyda said...

oo..good info..bru ida tau..nt ada anak sng lah..xlah pening kpala memikir..hehehe ^_^

c-tea said...

hahaha...adoi...so dah tau la pasal pa adik lelaki ct macam tu erk...hehe

trigyy said...

@IdaNurFieyda
hahhaha.. kne amek taw bnde2 cmneh.. hehe

trigyy said...

@c-tea
hahhahha.. tgok adek punyer ke.. hehe

♥sophie♥ said...

ouh ouh, camto ea ? dak kecik pon ade ereksi spontan eh,, tengs 4 the info,, hihi

malu plak
*tade adek,,ank buah ade

mas saari said...

pernah jugak terbaca pasal ni..

good info edie!

Related Posts with Thumbnails

:: Latest Post ::