Wednesday, May 11, 2011




Blog baru -----> trigyy [dot] com


Aksi Best Depan Mata di Paris (Video)








Assalamualaikum~ Hari tu cheq ada pergi Paris kan. Malam-malam cheq merayau la kat area kota Paris tu. Sempat jugak la cheq tengok scene Paris waktu malam. 

Yang paling syok, cheq dapat tengok aksi yang best depan mata wooo. Apa lagi, cheq kluarkan camera cabut cheq ni, cheq record aksi mereka. Best wooo..

Terhibur jugak malam cheq di kota Paris tu.. hhehhhe. Saksikan video yang sempat cheq record after gambar-gambar ni.
























Comments
20 Comments

20 kritikan:

solomolo said...

bilela cheQ nak dapat gi overseas ni...

trigyy said...

@solomolo

ada rezeki, boleh la pergi.. huhu

Cheq Tun said...

wow..cantiknya paris..
hanya mampu berangan je la. setakat paris dalam mimpi jadi la..

mcm ni lah said...

assalamualaikum salam kenalan,. saya follow blog ni

mas saari said...

bestnya...
mmg teringin nak honeymoon kat Paris ni, bilalah akan jadi kenyataan!

AesyaZealous said...

nak pegi jugakkk

MyMye MyMya said...

Waaaa...best yea g paris...:D

mOon jOhari said...

tiba2 ati berrbisik ~~~ jelesnya! ~~~

sekian....
:p

trigyy said...

@Cheq Tun

mimpi boleh jadi knyataan taw

trigyy said...

@AesyaZealous

meh la sini.. hehhe

trigyy said...

@mcm ni lah

waalaikummussalam.. thnx2x

trigyy said...

@MyMye MyMya

hehhehe.. besh2x

trigyy said...

@mas saari

bila harapan mnjadi knyataan. masa tu la k.mas boleh g sini.. hehhe

trigyy said...

@mOon jOhari

hahhahha.. jgn jeles2x.. hehe

NURUL NATASYA AMIR said...

halamak ai.My dream place woo der !

trigyy said...

@NURUL NATASYA AMIR

hhehhehhe... usaha biar dpat ke sini..

Noor Aqillah Majid =) said...

best nye! :D

nida razak said...

besnye jalan2 paris..teringin nk g honeymoon kat sana..tp klo guna tourguide kos tinggi sngt..gamble pg sendiri, sesat plak nnti..haha...

trigyy said...

@nida razak

tak sesat lah.. oke punyer.. no hal.. hehe

trigyy said...

@Noor Aqillah Majid =)

hehhehhe..

Related Posts with Thumbnails